Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

kiedy wasze dzieci zaczely podnosic glowke

Polecane posty

Gość jestem zalamana

moj synek ma 9tyg nie podnosi glowki wogole nie lubi lezec na brzuszku bo od razu jest placz dostalam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej bylam tam dzisiaj i kazali mi chodzic z dzieckiem na rehabilitacje tylko ze platna bo z nfz maja terminy na pazdziernik niestac mnie zeby chodzic prywatnie powiedzieli mi za godz 70zl a lekarka zapisala mi 15godz.jestem zalamana bo niby powiedziala ze to nie jest nic powaznego ale ze nie trzyma glowki to musze z nim chodzic i koniec niewiem co mam robic to moje pierwsze dziecko i nie mam pojecia czy lezac na brzuszku powinien podnosic glowke czy nie on niechce jej przekrecic a co dopiero mowic zeby podniosl

Gość nie martw sie na zapas .......
rehablitacja na pewno pomoze . w tym wieku dziecko powinno podnosic glowke - moja corcia podnosila ja na krotko jak miala 2 tyg ( dosyc szybko ) zwykle dzieci podnosza okolo 1 mc zycia . dobrze ze zaniepokoilo cie to i poszlas do lekarza - zobaczysz ze po odpowiednich cwiczeniach dziecko zrobi postepy . na pewno bedziesz musiala z nim cwiczyc w domu . ja moja corcia kladlam na brzuszku bardzo czesto ale na bardzo krotko - bo tez z pocztku sie bardzo denerwowala

Gość agacienka
wiesz co a ja proponuje Ci podzwonic do rehabilitantow bez posrednikow (czyli bez przychodni) moze znajdziesz cos tanszego

Gość moj tez podnosił ok 2 tygodni
ale on od urodzenia był duży i silny.Może Twoje dziecko jest za małe i dlatego słabe.

Gość moj tez podnosił ok 2 tygodni
a wogóle to tej rehabiliacji nie mozna wykonywac w domu?? Przeciez to zdzierstwo, tyle kasy!

Gość capoeira
a gdzie mieszkasz? moze w Twoim miejscu zamieszkania jest OŚRODEK WCZESNEJ INTERWENCJI. Poza tym słyszałam,ze NIE MAJĄ PRAWA odmówić tak małemu dziecku rehabilitacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a często to robią, powiedz,ze pójdziesz wyzej ze skargą. Muszą Ci ją dać!!!!!!!!!!!!! takie jest prawo dla noworodków i niemowląt.