Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika...D

VIBROACTION i SAUNA BELT

Polecane posty

Kto używał pasów odchudzających vibroaction i sauna belt? Czy dają one faktyczne efekty? Tzn chodzi mi głownie o mieśnie choć spalić trochę brzuszka też by się przydało... Pytam bo zamówiłam komplet tych dwóch pasów...

Gość pracadlaciebie
hehe no wiesz to chociaż na okres się przyda a był gratis więc luz:) najbardziej an tym vibroiaction mi zależy:)

mam vibroaction. Mnie drażni... Moim zdnaiem pomaga, choc niwiele. na dodatek jest podłączany do prądu, wiec nie jest to tak jak na reklamie, zę chodzisz sobie gdzie chcesz, chyba, zę z przedłuzaczem ;)

kolega mi pozyczyl ten vibro,i musze was powiedziec ze jak dla mnie to straszna kicha,kabelek moze mial 1m dlugosci,po 1 razie na najmniejszych wstrzasach mialam taki oboly brzych jakby mnie ktos zboskowal,choc duzo wczesniej zaczelam robic brzuszki i nawet po nich nie mialam takich zakasow,glosno pracuje i to ciagle siedzenie lub lezenie z tym czyms jest strasze

no nie wiem,po tygodniu uzytkowania dalej mnie bolal,jak sobie teraz przypominam ten ból to ciarki mnie przechodza Kolega sie napalil,uzywal przez miesiac i zadnych efektow,i tez go brzuch bolal,na szczescie nie musialam wywaliac kasy na kupno tego sprzetu,juz lepsza a6w

no teraz już za późno bo rano go zamówiłam i przed chwilą facet wysłał... Mnie może coś da bo przy ćwiczeniach szybko chudłam ale teraz już mi się nie chce ćwiczyć i przytyłam 6kg... chciałabym chociaż z te 6 zrzucić i mieć płaski brzuch a nie jakbym była w 4 miesiącu ciąży... Wieczorami bęę biegać i do tego ten pas i może jakieś efekty będą

Gość gość
Vibroaction jest jak mały silniczek z wałkami które ci masują brzuch lub inne części ciała. Używałam to kilka razy ale nie daje takich efektów jak np Ab tronik X2. Moim zdaniem Vibroaction tylko potrafi dobrze Ci rozmasować daną część ciala. :)