Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3456hhmji8

Zazdrośc - jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość 3456hhmji8

hej, dziewczyny mam problem. mój facet zaczął nową pracę, i tak sie sklada że ciągle siedzi z koleżanką- wszędzie jezdzą razem coś tam załatwiaja- no po prostu ciągle siedzą we dwoje. ji jakoś tak mi jest przykro jak ciągle mówi że "My to "My tamto" do tej pory my to byliśmy ja i on. wiem że pewnie wyolbrzymiam ale jakoś tak boli Jak mam opanowac to uczucie?

Gość 1234567....
po pierwsze powiedz swojemu facetowi co czujesz i że Ci przykro jak on ciągle o tamtej opowiada z zazdrością jest tak że zazwyczaj rodzi się wtedy jak nie ufamy ....jeśli ufasz na 100 % swojemu facetowi to po rozmowie powinno być Ci lżej jeśli oczywiście facet zrozumie i mu zależy

Gość 3456hhmji8
już mu powiedziałam, przeprosił i stara sie tak nie mówić ale i tak czasami mu sie wymsknie- on mówi ze nawet uwagi na to nie zwraca, tylko łatwiej mu tak powiedziec niz po imieniu. z tym zaufanie to tak srednio, staram sie, ale kilka razy mnie oszukła- nie zdradził- ale powiedział ze idzie spac a byl na imprezie- nawyjezdzie szkoleniowym- osatnio z imprezy integracyjnej wogóle nie wrócił n noc