Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny zawiedziony zraniony

Moja dziewczyna nie odebrała ode mnie telefonu! - co to ma znaczyć?!

Polecane posty

Gość elninjo
oj mózgu, komiczne nie chciał Cię obrazić ani twojej dziewczyny - chodziło mu o to że jak pracuje na wieżowcu zlizując ptasie kupy to widział wiele dziewczęcych czubków głów, i być może Twoł lubą także :)

no to skoro wiesz ze jest taka porzadna to skad te debilne mysli ze juz Cie nie chce, ze cie zdradza?? zachowujesz sie jak 15 latek... ale spoko do 30 na bank dojrzejesz.

mało to śmieszne, zaraz musicie rzucać mięsem i obrażać innych zakompleksione fajfusy, ale ok. cain - mam zaufanie do niej, ale boję się że nie jestem wystarczająco dobry , też ją olewałam, teraz ona mnie...chyba sam na to zasłużyłem, wcześniej mnie to nie obchodziło ale widze że to rani :(

ludzie juz to do siebie maja, ze lubią robic sobie na złosc. Olewałeś ja, teraz ona olewa ciebie. Ale nie jest powiedziane ze juz Cie nie chce. Po prostu odpłaca Ci sie tym samym. Przeczekaj, zadzwon wieczorem jeszcze raz. I nastepnym razem jej nie olewaj.

"komiczne jesteś zerem, ani śmieszny ani fajny . pewnie masz takiego małego że moja dziewczyna nie miałaby ci co obciągać nawet gdyby chciała" wiem, bo jestem złym człowiekiem :D ale przyznam Ci - ma ta Twoja laska ciąg :D

Gość Off_89
Yyy... na pewno nie odbiera bo zdradza Cię właśnie z Twoim najlepszym kumplem. Litości, człowieku.

"ona jest taka porządna że możesz pomarzyć o takiej" znów potwierdzam - wytarła podłoge z mojego nasienia do czysta a potem dokładnie wymyla zęby, usta i mojego członka :D bardzo porządna :P

nawet czytać nie umiecie co poniektórzy...napisałem , że już się dodzwoniłem :) :) :):) :) :) :) :) to jednak jest wielki zaszczyt gdy ktoś odbiera od nas telefon, wcześniej tego nie doceniałem, ja wiem że ona ma z tym problemy , nie każdy lubi odbierać telefon. masz wyobraźnie komiczne :D ona siedziała caly dzień w domu :) a Ty chyba spotkałeś się z Renią albo odkurzaczem skoro taki dobry ciąg :) koniec w tym temacie , no chyba że ktoś zamierza napisać coś mądrego :)

wiesz co?? lecz się i to szybko, chcesz ją kontrolować to załóż jej GPS-a! gdyby mój facet był taki nachalny to nie dziwię się twojej dziewczynie że cię olewa, przecież ty jesteś nie ten teges :/ daj jej troszkę luzu, czasy niewolnicy Izaury skończyły się dawno temu!!!

Gość ohahalqa
Zal mi cie , ale z ciebie , ciota , dziewczyna sama zadzwoni jak bedzie chcial , boze smutno mi bo dziewczyna niedzwoni , ale jestes mieczak wez siew garsc chlopie !!! wstyd robisz