Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grafitowa konturówka

Być czy nie być oto jest pytanie...

Polecane posty

Co byście zrobili, gdyby osoba, którą kochacie wyjechała za granicę... Wcześniej powiedziała wam, że musicie o niej zapomnieć, bo chyba tam zostanie a nie chce żebyście Wy sie męczyli tęskniąc za nią. Po pewnym czasie jednak ta osoba wraca do kraju, no właśnie i jak byście się zachowali biorąc pod uwagę, że ona was skrzywdziła ale nadal ją kochacie..

Gość eeennnooo
skoro ta osoba "powiedziala Ci, ze lepiej zebys zapomniala o niej", to uwierz mi, nie wiaze z Toba planow na przyszlosc. w dodatku, jesli wrocila, i nie robni nic zeby wasza "przyjazn";) podtrzymac. amen.

Gość eeennnooo
i jeszcze jedno - wylecz sie czym predzej z tej jednostronnej milosci, ona pozostawi jeno zgliszcza...

ale właśnie chodzi że mówiła o zapominaniu, bo myślała że tak bedzie lepiej dla mnie, bo to mniej zadręczania się... A teraz jak wraca... Jeszcze jej tutaj nie ma i nie wiem jak się zachowa

aha o zapominaniu mówiła bp była pewna że tam zostanie na stałe

Gość eeennnooo
kobieto, nie ma sie co oszukiwac, on Cie nie chce. przypatrzmy sie uwazniej tej sytuacji: nie pisal do Ciebie, nie kontaktowal sie z Toba w zaden dostepny mozliwy sposob[telefon, internet, sos, ...etc.]wiec, pytam sie - jak mozesz miec jeszcze nadzieje, ze to co mowil bylo tylko tak, dla zamydlenia oczu ? :D wiem, ze go kochasz ale on niekoniecznie musi kochac Ciebie. poza tym nic nie napisalas, ile tam byl ?

Gość szklana_pułapka
Chyba ktoś czytac nie potrafi, autorka nie pytala wcale o ocene tego czy on ja kocha xczy nie tylko o to jak by scie sie zachowali na jej miejscu

Gość eeennnooo
szklana, mnie nie obchodzi, jak to odczytalas. wypowiadam sie na forum, a to nie twoja prywatna rezydencja :P

Gość zgadzam sie z eeenooo
nie zalezy mu na Tobie, koniec zludzen!!!!

Dzięki za ocenienie tego czy ta osoba mnie kocha czy też nie, chociaż jak ktoś wcześniej słusznie zauważył nie o to pytałam :O Ale na szczęście wy tej osobie w sercu nie siedzicie poza tym nie widziałyście jego wzroku wpatrzonego we mnie, ale to już inna sprawa... Ale teraz może skupmy się na tym o co pytała, a więc jak powinnam się zachować przy spotkaniu?