Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerowa mama

Półroczne dziecko w spacerówce - co myslicie ?

Polecane posty

Gość spacerowa mama

Wczoraj Kupilismy spacerówkę . Mieszkamy na drugim pietrze i trzymamy wózek w domu , bo na dole nie ma gdzie . Wózek głęboki jest bardzo niewygodny i ciężki . Jestem już zmęczoma targaniem go po schodach . Spacerówka ma trzy funkcje : siedzącą , półleżącą i leżącą . Co myslicie ? dziecko ma pół roku . Czy nie jest za małe , zauwazyłam jednak , że wiele osób wozi takie małe dzieci , nawet jeszcze mniejsze w spacerówkach .

moja miała 4,5 miesiąca jak zaczeła jezdzic w spacerówce w pozycji półleżącej, nie obciążającej plecków jak miała 6 miesięcy to już sama siedziała stabilnie więc już bez problemu jezdziła na siedząco :)

na takie upaly spacerowka jest nawet lepsza, bo dziecko ma przewiew powietrza, nie to co w gondoli. rozloz do pozycji pollezacej poki nie siedzi samodzielnie i bedzie ok.

Gość nie jest za wczesnie
nie wiem jak twoje dziecko - moje juz same siedzialo majac 6 mc . a jesli wozek moze miec pozycje lezaca - to jak najbardziej mozesz kupic tylko patrz na wage wozka - moja spacerowka ma 5,5 kg i bez problemu sama wnosze ja na pietro . tak samo wazne zeby przednie kola byly skretne - wtedy wozek prowadzi sie lekko i bezproblemowo . mialam wczesniej gleboki wozek wazacy 13 kg i kazdy spacer to koszmar ( mam na mysli wnoszenie i znoszenie wozka ) jak nie mialam nikogo do pomocy to nawet nie wychodzilam z domu , czekalam na meza

Gość spacerowa mama
Synek nie skonczyl jeszcze pół roku , jeszcze ok 10 dni . Sam też jeszcze nie siedzi . Spacerówka jest lekka i bardzo zgrabna , przodnie kółka ma skręcane , więc bardzo przyjemnie sie powozi . Dziś wypróbowałam . Dziękuję mamusie

Gość ona już kupiła
nie jest za wcześnie---> ona kupiła spacerówkę wczoraj

Gość jak zwykle znajdzie sie ktos
kto sie czepia byle czego

moj tez juz w spacerowce jezdzil jak mial pol roku. rozkladalam mu chociaz i na siedzaco czasami troche wozilam jak nie spal i chcial sie rozgladac.