Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhh..

moj chłopak jest jakis dziwny ..

Polecane posty

Gość ehhhhhh..

wogole sie mna nie interesuje, nie jest zazdrosny , wydaje mi sie ze mnie okłamuje . nie zabiera mnie nigdzie.. wczoraj widzielismy sie bo przyjechał z zagranicy ,to było ok wyprzytulał sie powiedział ze mu mnie brakowało i wogole .. ale ja tego wogole nie odczuwam :( dzis moje urodziny nawet mi zyczen nie złozył.. nie odpisał na smsa .. Przykro mi sie zrobiło. juz niewiem co mam robic zalezy mi na nim :( ale sie źle z tym czuje że ma takie podejscie . ja chyba tak długo nie wytrzymam nie mam komu sie wyżalic teraz wiec pisze tutaj.

Gość źleeeeee
ile jestescie razem?

Gość ehhhhhh..
3 tygodnie.

Gość ile macie lat

Gość ehhhhhh..
po 19

Gość ciekawskaniunia
wiesz ja bym nie brnęła w to dalej... Nie pamietac o urodzinach swojej ukochanej...

Gość niedojrzały jest
zmień model :)

Gość blondyneczk2312
moze przez te wakacje poprostu mu wylecialo tez tak mialam zapytaj czy wymyslil cos na wieczor albo naprawde sobie daj z nim spokoj bo jak teraz tak zrobil to za 2 lata nie wiadomo co moze byc...:P

Gość ehhhhhh..
bardziej sie zgodze z tym ze jest niedojrzały .. heh a o moich urodzinach gadalismy tydzien temu ,zobaczymy moze sobie przypomni ;/ ale wogole jakos jest tak nijak , moze spróbuje mu bardziej do zrozumienia dac. .albo zerwe :P i zobaczymy czy cos sobie z tego zrobi ..