Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brydzia26

To dziecko czy jakiś potwór?! Boże co co ta choroba?

Polecane posty

Gość
choroba , ale juz nie pametam nazwy

Gość blim
to jest arlekin czy jakos tak...

Gość tak to jest płód arlekina
zazwyczaj zyje kilka godzin do tygodnia. w USA są dzieci które maja 18 lat. codziennie poddawane są bolesnym zabiegom bo nie mają skóry i musza byc nawilzane. poczytaj w necie

Gość brydzia26
arlekin? Czytam te wszystkie komentarze ale nie znam dobrze angielskiego;/ Nie mowiac o innych jezykach. Boże... takie dziecko ma szanse przezyc?

Gość brydzia26
aha... dzieki za ta nazwę bo mnie to bardzo ciekawiło... tylko dlaczego to dzieko ma rączki jak... kopytka? jeny... :(

Gość lllllllllllllllllllllllllooo
Leczenie jest zachowawcze, a rokowanie zwykle bardzo złe. Jedne z dłuższych opisanych okresów przeżycia to 22 miesiące, 2,5 roku u dziecka leczonego etretynatem i 9 lat.

Gość tteht
" zazwyczaj zyje kilka godzin do tygodnia. w USA są dzieci które maja 18 lat. codziennie poddawane są bolesnym zabiegom bo nie mają skóry i musza byc nawilzane. poczytaj w neciet" przecież to zbrodnia utrzymywać na silę takie "dzieci" przy życiu przez 18 lat, powinno się im pozwalac umierać w naturalny sposób bo to są pomyłki natury

Gość koszmar naprawde
koszmar :(

Gość Przygody szalonego obstruktora
I po co przedłuzać agonię i cierpienia takiemu dziecku? Po co takie rodzić? Bo kościół zabrania badań genetycznych płodu? Bo fałszywi zasrańcy krzyczą o ochronie zycia? Nawet jesli ono jest torturą?

Gość rtrho
-> a chuj do tego ma akurat kościół i ochrona życia, przedłużanie życia tym ludziom to jest tak zwana uporczywa terapia, im powinno się pozwolic umrzeć w naturalny sposób po urodzeni

Gość brydzia26
Ja sobie mogę to przypisac przypadkowi, losowi, przeznaczeniu czy Bogu. Mogę przyjąć, że po prostu tak jest. Ale co maja powiedziec ludzie ktorych dotknęło to bezposrednio?

Gość brydzia26
I głupio mi przez tytuł tematu bo napisalam "potwor" ale mnie to zszokowalo i myslalam ze moze to fotomontaż czy cos...

Gość ....Maćka....
Nie rozumiem jak można takie dzieci utrzymywać przy życiu? Co to za życie kiedy WSZYSTKO cię niemiłosiernie napierdala? Pewnie śluzówka też jest popękana i boli przy oddychaniu.

Gość jak mozna takie dziecko
utrzymywac przy zyciu?????????????????????? jasne nie odpowiada standardom malego rozpwego bobaksa slodko kwilacego myslicie, ze oni nie chca zyc-kazdy ma w sobie sile zycia...jestes w stanie podejsc do takiego dziecka i zzrobic mu zastrzyk/?jakim prawem bo to ty odczuwasz bol patrzac na niego, to ciebie boli jego choroba, boli ciebie twoje wspolczucie,rewelacja-powinniscie nazywac sie mengele team