Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku ja pier...

mojego brata aresztowała dziś policja, co robić

Polecane posty

Mam 23 lat, mój brat ma 17 lat, jestem prawnym opiekunem swojego brata. Dziś rano o 6 wparowała do nas do mieszkania policja i aresztowali mojego brata. Jest oskarżony o rozboje, pobicia, handel narkotykami, włamania!!! Policja przetrzepała nam całe mieszkanie! W pokoju brata znaleźli 4 fałszywe stuzłotówki i jakieś prochy. Jestem w szoku, nie wiem co mam robić! Najgorsze że to nie jest pomyłka i są dowody winy brata. A ja głupia niczego nie podejrzewałam że się dzieje coś nie tak. Z kasą nigdy nie mieliśmy problemów, nieźle zarabiam, brat się dobrze uczył, w szkole nie miał problemów, nauczyciele nie skarżyli się na niego, nic na to nie wskazywało :(...

Gość lowe krowe
jak masz brata debila to już nic nie zrobisz, teraz jego kolej, niech ponosi odpowiedzialność za swoją głupotę 🖐️

Gość 1234567....
pozostaje Ci teraz iść do adwokata i zaczekać aż prokuratura postawi Twojemu bratu akt oskarżenia a dalej sąd i zobaczysz czy zawiasy czy poprawczak ? nie zazdroszczę Ci sytuacji tym bardziej że nic nie wskazywało że Twój brat może mieć takie problemy

No to masz problem. Jak pierwszy raz ma do czynienia z policją to pewnie zawiasy dostanie.

Gość milka1991
jak mojego brata zabrała policja pół roku temu to w sobote wychodzi

Myślice że jest szansa żeby dostał zawiasy przy takiej ilości zarzutów? sporo jest tego... oskarżają go o pobicia, włamania, rozboje, handel prochami, i jeszcze fałszywą kasę znaleźli u niego... ja pierdolę debilowi się gangsterstwa zachciało... kurwa najlepiej dla niego będzie jak go prędko nie wypuszczą bo jak go zobaczę do go normalnie chyba zabiję...

Gość 1234567....
wiesz to zależy o jaką karę wystąpi prokuratura ?....no i jak sąd podejdzie do sprawy ...jeśli nie był karany być może skończy się na zawiasach ale może być tak że sąd zdecyduje o poprawczaku .....trudno gdybać

Gość mika 222
Mogę Ci tylko współczuć.Poszukaj dobrego adwokata! Trzymaj sie.

Współczuć??? niech siedzi jak jest debilem. Piszesz, że są dowody... i dobrze, niech gnije i żre suchy stary chleb, którego nawet zwierzaki nie będą chciały ruszyć. Mają przed nim pierwszeństwo. Co robić? Nic. Taki był mądry, to niech sobie radzi.

Gość mika 222
Wspólczuję autorce(to jest jej brat i napewno go kocha)