nulla26 0 Napisano Lipiec 16, 2009 Witam. Tydzień temu skończyłam brać danazol. Brałam krótko, bo tylko 50 dni. Jestem po dwóch laparoskopiach usunięcia torbeli endometrialnych. Lekarz powiedziałmi, że okres powinien pojawić się w ciągu 2-3 tygodni od zakończenia kuracji. Jednak po 3 dniach pojawiło się u mnie krwawienie i trwało przez 4 dni. Było dużo lżejsze niż okres, który zwykle miałam dośc obfity. Proszę powiedzcie mi,czy to był okres? I w jakim terminie od zakończenia brania danazolu pojawił się u Was? Jest to dla mnie bardzo istotna informacja, bo stramy się o dzidziusia i musze dokładnie sprecyzować moment owulacji, a każdy kolejny miesiąc niepowodzeń to niebezpieczeństwo, że endometrioza wróci. Dzięuję za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorrri Napisano Lipiec 16, 2009 Nie pamiętam kiedy dostałam okres, ale u mnie występowało plamienie podczas brania danazolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polkkkkkkkkk Napisano Lipiec 16, 2009 jestem w trakcie danazolu, też mnieinteresuje ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulla26 0 Napisano Lipiec 17, 2009 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach