Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paparalllla100

urojenia...jak sobie pomóc?

Polecane posty

Gość paparalllla100

witam Was, przemowcie mi do rozsadku...uroilam sobie ciaze. mysle, ze to glebszy problem. mam 27, od zawsze bylam troche hipohonrdykiem. ogolnie jest tak, mam jajniki z pecherzykami, cieniutkie endometrium, bardzo nieregularne okresy. uprawialam petting 1,5 m-ca temu. potem mialam dziwne objawy, ciagle chodzilam siusiu, bolaly mnie sutki, brzuch. poszlam do ginekologa, przepisala mi duphaston na wywolanie okresu, dostalam po 3 dniach od odstawienia, potem zaczelam brac azalie, antykoncepcyjne jednoskladnikowe, okres trwal kilka dni potem plamienia, chwila przerwy i znowu plamienia. wmawiam sobie ciaze, bo posula mi sie cera, bardzo przetluszczaja sie wlosy. wiem, ze to wlasciwie niemozliwe, ale nie moge tych mysli wyrzucic z mojej glowy...ehhh

Gość gfgfg4646fgfg
Hę tez sobie roiłam bo pettingu ale w nie ma mozliwosci zed w pettingu zajdzie sie w ciąże do tego trzeba dużo spermy, wytrysku w pochwie... SEKSUUU ! tzrzeba do ciąży Wiem jak sie musisz czuć miałam te same objawy ale na prawde jest to niemozliwe...

Gość gfgfg4646fgfg
I ja tez probowałam sobie pomoc, chcialam isc do psychologa ale nie poszłam.. Czas leczy takie urojenia..

Gość paparalllla100
dzieki, wiem, ze to wszystko brzmi idiotycznie, ale siedzi w glowie i nie moge nic na to poradzic...przejdzie mi za 9 m-cy jak brzuch nie urosnie hehe :)