Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rcxghvcj k

taki biust to kalectwo

Polecane posty

Gość chichinka
wierzę

Gość klarciaa
ja też werzę, bo co z tego jak ze stanikiem wygląda ładnie? jak się zdejmie biustonosz to zwisa do pępka

Gość wow jaki tragiczny
fotomontaz

Gość chichinka
za duży:D:D

Ludzie ktos wam musi wreszcie wytlumaczyc gdzie jest pepek skoro twierdzcie ze sredniej wielkosci biust zwisa do pepka:P Wszyscy tutaj maja A i nie widzieli nigdy biustu wiekszej wielkosci? To wspólczuje:)

Gość olilika
średnie to są cycki z rozmiarem b, a b to na pewno to nie jest, jak dla mnie większy rozmiar C/D

Gość chichinka
dokładnie, na zdjęciu to jest jkieś D jak nie więcej- czyli duże;)

Zalezy jakie D. "A" wszedzie jest takie samo ale inne rozmiary nie:P I jest spooooooora roznica miedzy 65D (maly biust!) a 85D (wielki biust)

no jezeli dla ciebie to jest kalectwo to nie chce wiedziec jaki masz biust. ja mam rozmiar 70/75D i jakos nie uwazam sie za kaleke:/ a wrecz przeciwnie. faceci patrza na niego z iskierkami w oczach. poza tym wystarczy troche o siebie zadbac i nic nie bedzie zwisalo!!!!

no jezeli dla ciebie to jest kalectwo to nie chce wiedziec jaki masz biust. ja mam rozmiar 70/75D i jakos nie uwazam sie za kaleke:/ a wrecz przeciwnie. faceci patrza na niego z iskierkami w oczach. poza tym wystarczy troche o siebie zadbac i nic nie bedzie zwisalo!!!!

chyba nie rozumiecie:P jedna pierś jest większa od drugiej. też mam ten problem. ;]

serio??nawet nie zauwazylam :D moze tyo tylko zludzenie bo tam na jedna piers cien pada. poza tym czy to cos nie normalnego? wiekszosc kobiet ma nierowne piersi :D

ale nie wszystkie aż tak. ja mam na tyle źle, że nie mogę dopasować stanika. nie ma idealnego dla mnie. i zawsze noszę taki, który jest dobry na tego większego cyca:P a drugi mi troche lata w miseczce... ale to nic.

mój biust to 75D, nie uważam go za kalectwo, choć często przeszkadza i chciałabym mieć mniejszy. ale ogólem jestem z niego dumna. są momenty że marzę o tym by mieć to B, czesto narzekam, szczegolnie jak kupuje np biala bluzkę, bo w tali jest dobra, a na piersiach między guzikami robią się taki brzydkie szparki. nie ma co narzekać, cieszmy się, że mamy zdrowe piersi, a nie narzekajmy jeszcze na wielkość;)

na tym zdjeciu piersi nie sa roznej wielkosci. na jedna po prostu pada cien i wydaje sie mniejsza, a druga na dodatek jest inaczej ulozona. przyjzyjcie sie

Gość Kolator
cycki prima pożycz mi je na noc