Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adusia behy

poł roku temu umarła moja 19 letnia siostra..

Polecane posty

Gość Adusia behy

Ehh cięzko mi nadal... to było tragiczne.... Zgineła w wypadku samochodowym..... Nie moge sie z tym pogodzić..... Dlaczego ona...... Mądra, śliczna, skromna dziewczyna... I jeszcze miała chłopaka..... Boże jak on musi teraz cierpieć....... a o matce nie wspomne... serce mi pęka....

Gość Careiatko
...{*}

Gość Adusia behy
Miała zielone piękne oczy... Długie blond włosy.. Delikatne rysy twarzy.... Miała duże kochane serce... Zawsze było przy mnie.... teraz jej nie ma..... a jej chłopaka codziennie spotykam na jej grobie..... za każdym razem ma łzy w oczach... a matka chodzi rzadko.... Bo serce jej pęka.... Rany Boskie.....

bardzo mi przykro ja niecaly miesiac temu stracilam swoja ukochana ciocie ja nie umiem sie z tym pogodzic myslami lacze sie z toba wiem ze teraz jest ciezko i potrzeba bedzie czasu zeby sie z tym bolem uporac

współczuję :( śmierć takiej młodej osoby to okropna tragedia. jak byłam w klasie maturalnej, umarła moja kumpela z klasy, miała 18 lat, też była wspaniałą osobą, nikt sobie nie wyobrażał świata bez niej :( o rodzinie nie wspomnę (znam jej rodzinę i wiem też, co przeżywali)

moja ciocia straciła córke 10 letnią, pijany kierowca wjechał na chodnik przerwane życie młode różni się od śmierci człowieka ze starości straszna tragedia ta tragedia wstrząsnęła naszą całą rodziną, osiedlem, szkołą

Gość tez stracilam kuzynke
w ten sposob. pijany kierowca wjechal na chodnik. miala tylko 6 lat. i chocza niecaly miesiac minie 15 lat nie ma dnia zebym o niej nie pomyslala

Gość gdshtgds
;( ;(

rok temu utopil sie chlopak mojej kolezanki... Tez dlugo nie mogla sie z tym pogodzic... jakies pol roku temu zginal moj kolega. Mial wypadek samochodowy. Jakies 200 metrow od wlasnego domu... los jest okrutny.... zwlaszcza gdy zabiera zycie tak mlodym osobom...

Gość dasdas
ja straciłam brata, był młody, szczęśliwy, miał żonę całe 17 miesięcy :( Tak po prostu zasłabł i 4 dni później umarł... nie potrafię tego zaakceptować :( nie potrafię przyjąć do wiadomośći. Tęskię.

Gość gdshtgds
ja nie przezylabym smierci nikogo bliskiego, jak sobie mysle o tym to mi serce peka:( bardzo sie tego boje ;(