Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona ze wszystkiego

Kiedyś zostawił dla mnie żonę w ciąży

Polecane posty

Teraz mamy fajną rodzinę, dwójkę dzieci, dobrze nam się powodzi materialnie. Czasami warto zrobić śmiały krok aby poprawić swoje okropne życie.

Gość ło matuluuu
0/10 😴

Gość lulka*
Jasne , ze warto ! Pamietaj jednak , ze to kiedys wroci do ciebie . Nieciekawa bedziesz miala wtedy mine.

Gość babolek
zapomniałaś dodac ze i zony zycie polepszyc powinien, skopac przynajmniej by jego dzieciaka wychowywac nie musiala i kazdego dnia myslec co za choj jej to zrobil.

Gość eeennnooo
zalosne :O i klne sie na purchawke, ze marzy ci sie kobieto :P

Żadna prowo! Naprawdę to wam żal, że tak nam się udało. Wobec byłej żony nie mamy żadnych zobowiązań bo dziecko urodziło się martwe, a ich pierwsze bywa w naszym domu i alimenty płacimy co miesiąc. Była nie utrzymuje z moim mężem żadnych kontaktów. A my sobie żyjemy na luzie.

Gość zaraz sie zrzygam

A dlaczego się zrzygasz? I nie wierzę w żadne brednie o jakiejś tam strasznej karze. Mój mąż miał okropną babę za żonę, wieczne awantury i przezwiska. Uciekał z domu. Teraz jest zupełnie inaczej. On jest naprawdę kochany, dbał o mnie w ciąży, zawiózł mnie do porodu. A teraz mamy dużą firmę, największą w okolicy; mąż dużo podróżuje ale pamięta o mnie i o dzieciach.

Gość padam na kolana
no koment

Gość małe_cycki
no on faktycznie jest super jak cie do tego porodu zawiózl. Nie spodziewałabym sie tego po facecie :o jesli to uwazasz za nadzwyczajną troskę to masz nierówno pod sufitem

Dlaczego nie? Jego była pojechała do porodu z koleżanką i dopiero od niej się dowiedział, że dziecko nie żyje. Chyba ona miała nierówno pod sufitem, żeby ojca nie zawiadomić osobiście.

Gość jamtamtam
No ale dlaczego o tym piszesz autorko?Czyzbys tak do konca szczesliwa i pewna swojego partnera nie była?

Jestem pewna, od 7 lat jesteśmy razem (z małymi przerwami ale to przez jego eks). Po prostu należy coś w życiu zrobić odważnie a nie tylko biadolić. Ja postawiłam wszystko na jedną kartę i nie żałuję.

Gość
A nie przyszlo ci do glowy ze po 7 latach tlustych,bedzie 7 lat chudych.Moze on juz ma na boku cos ekstra, i z tad te liczne podroze.Moze wkrotce ciebie odsawi na boczny tor!! kto wie ,kto wie????

Gość Oj ty zadowolona
Ja mam wrażenie że zostałaś właśnie kopnięta w d.... przez kochanka i dlatego wypisujesz takie bzdury. Nie wierzę, żeby była osoba tak podła, tak pozbawiona uczuć, która by pozwiliła, żeby facet zostawił ciężarną żonę i żeby się z tego cieszyć.

Przecież żeby odejść od żony sam zdecydował! Ciągle się kłócili; rozchodzili i schodzili. Ze mną jest inaczej.

dlaczego uwazacie ze złe wraca? to tylko pocieszanie siebie i oszukiwanie siebie.

Gość odcjdhfue
pocieszajcie sie dalej, pewnie ze zle nie wraca, spojrz tylko na paetza i innych klchowi-pedofili, "za kare" kosciol zeslal ich na tlusta emeryturke w ciszy i spokoju :O a molestowanie dzieci to chyba gorzej niz zwiazanie sie z facetem ktory zostawil zone w ciazy? (choc moze dla was i nie :P ) jedno ma sie zycie i nalezy dbac o wlasne szczescie (oczywiscie nie lamiac prawa ) gratuluje autorko,