Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochotniczeee

fantazja z panem z kafeterii, wakacyjna znajomosc...

Polecane posty

mam 25 lat, niedawno rozstalam sie z mezczyzna ktory byl moim pierwszym i jedynym pewnie dziesiąty :o :o

hehehheheheh dobre :D :D dziewczyna jest sprytna :o :) Jak coś to niekłamana :o :o :D

Gość ochotniczeee
na psucie mojej reputacji nie pozwole !!! tak trudno dac wiary, ze do 25 r.z. mozna miec jednego faceta :O ? bylismy razem pare lat i tak wyszlo...a ze za niedluga chwile zamierzam sie ustatkowac :classic_cool: chcialabym dobic do tej sredniej 3,75 faceta :P....poza tym zwyczajnie po puszczalsku (w koncu tutaj kazda taka jest :O ) - mam ochote na przygodna znajomosc:) do jutra !

najbardziej zafascynowal mnie ten uprawiany basket :D:D jaki ten polski języku ubogi :P

"tak trudno dac wiary, ze do 25 r.z. mozna miec jednego faceta ?" nie - Twoj wiek to akurat standardowy finisz takich ogólniakowych związków

Gość O Rany..
..Rrrrude są Drapieżneeee.. :P ..Przynajmniej tak mawiaMój, malując mnie na Czerwona Nektarynę... :D

Gość O Rany..
..Standardowy czy nie, ale Tak bywa.. :D ..z autopsji... :)

Gość O Rany..
..a panu35 wszystko jedno..? :D "Brunetki, blondynki, ja Wszystkie Was, Dziewczynki...." :P

Gość ochotniczeee
wiekszosci zdrowym i emocjonalnie stabilnym facetom bez roznicy jest kolor wlosow :O w typ jako taki nie wierze...o podobaniu sie sobie, zdecyduje z reguly pierwsze wrazenie, chwila - nie ma sie wtedy czasu na obczajenie i odhaczenie z listy, ze wzrost taki jak ma byc, waga tez, kolor oczu, wlosow itp...albo iskrzy albo nie:)

Gość O Rany..
..Gdyby decydowało pierwsze wrażenie.. Kobiety nigdy nie miałyby swego Drugiego Razu.. :P :P :P

Gość hehehe........
To tak jak w tym kawale: Dzwoni gość do burdelu i mówi: - Potrzebuję jakiejś kobietki na wieczór. - A ma być wysoka czy niska? - Nie ważne i tak nie mam nóg? - A z dużymi piersiami czy małymi? - Nie ważne bo nie mam rąk. - A chooja to Pan chociaż ma? - Pewnie, czym innym bym numer wykręcił? hehehehe. Brawo dla pana on_35___ :)