Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia 1919

ktora z was trzyma zdrade w tajmenicy?

Polecane posty

Gość gonia 1919

Gość turbo
ja :O

Gość gonia 1919
mam 22 i zdradzilam pocalunkiem chlopaka to bylo juz dawno a ten koles to kolega on o wszystkim zapomnila tak mnie upewnia w tym

Gość daj spokój
zdradziłam pocałunkiem? no kurrwa....

Gość turbo
prosze bardzo zona od 8 lat ...mąż to mój pierwszy partner(pracuje obecnie za granicą a ja wychowuję dwoje dzieci)...teraz 28, wtedy 27lat 7lat młodszy przystojny sąsiad który wyraźnie mnie adorował i zabiegał o mnie, mąż mu nie przeszkadzał i dzieci też kilka okazyjnych pocałunków, spacer któregos razu wieczorem i stało sie i to wszystko ....wyprowadził sie za jakiś czas ale nadal do mnie pisze i mówi że nie może o mnie zapomnieć

Gość ech co za świat
od kurrwiszonów uchroń nas Panie. Ciebie prosimy...

Gość gonia 1919
turbo- a ty co na to?? dalej z nim cos?

Gość po pol roku bycia razem
zdradzilam-3 razy w przeciagu tyg ze swoim bylym partnerm-obecnego powiedzilam po 2,5roku dlaczego-uwazalam, ze zrobilam cos strasznego, czlowiek z kt jestem jest najwspanialsza istota na swiecie-uwazalam, ze musi wiedziec.ze ja musze byc szczera. ok 3 mies trwalo odbudowanie naszych relacji na poziomie dnia codziennego-wspone rozmowy, wspolnie spedzany czas... uslyszalam jednka-ze moglam to zachowac dla siebie... jestesmy razem 5 lat

Gość gonia 1919
boziu krew nie woda raz sie moze zdarzyc ale to byly poczatki sama nie bylam pewna czy chce z nim byc.. teraz kocham go nad zycie i juz nigdy wiecej sie tego nie dopuszcze

Gość turbo
piszę sobie z nim od czasu do czasu na gg ale to było a tak mi się wydaję z czystej ciekawości no i co strasznie tego żałuję i on o tym wie, traktuję go jak dobrego kolege i to wszystko wiem że wiecej bym tego nie zrobiła...niestety wtedy uległam chwili i ciekawości :O

Gość jabłłłko
ja zdradzam przez cały czas,teraz jestemz facetem pol roku i tez go zdradzam,z wczesniejszym bylam 6 lat i tez go zdradzalam mimo iz z kazdym mi jest dobrze w łóżku .poprostu czuje taka potrzebe.taki kurewski juZ mam charakter ,a chcialabym sie zmienic al juz chyba nie umiem:(😭