Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona słodko kwaśna cebulka

czy ta bluzka pasuje do tej spódnicy? foto

Polecane posty

Gość Elwiszyje
obstawiam, że w każdym lumpeksie za grosze kupisz fajne i markowe ciuchy , moja znajoma kupuje tylko w lumpeksie , czasem idziemy razem na zakupy ciuchowe i doradzam znajomej co warto kupić :)

mozesz zjeszcze kupic bluzke zz rekawami motyla..ale tylko rekawami...reszta zeby byla w miarw przylegajaca, nie za dluga...z dekoldem najlapiej w serek...a biosdra zalozyc gruby brazowy pas ale najlepsza jest zwykla bokserka

no to muszę kupić bokserkę, albo nawet dwie: białą i czarną:) czerwoną już mam:P dzięki:) teraz stwierdziłam, ze założe jednak dżinsowe spodenki do połowy uda (chrzanić to, że skracają nogi:P) i jakąś zieloną bluzeczkę:) a właśnie... moze taka bluzka byłaby lepsza? zaraz wrzucę linka

Gość Elwiszyje
daj spokój kobieto z takim połączeniem pomarańczowego z zielonym, tragedia przejdź się do lumpeksu i kup sobie co najmniej trzy sukienki , wydasz grosze :)

bardzo ją lubię, chociaż całkowicie o niej zapomniałam:P jest krótka, tzn. kończy się tam, gdzie zaczyna spódnica, ale bez pokazywania brzuszka

Gość gdshtgds
ile ty masz lat ?

Gość Elwiszyje
NIE , absolutnie NIE , nie możesz połączyć dwóch krzykliwych kolorów, jeżeli zakladasz spódnicę ze wzorkami to bluzka musi być gładka i pasować kolorystycznie :)

wydaje mi się, ze jednak bokserka to najlepszy pomysł szykuje się rundka po sklepach:P

niby biała bluzka. niby ok. ale jest za długa. nie mas zwykłej czarnej koszulki na ramiączkach ? :) bokserki to wiocha :o kup zwykłą bluzkę :P a ta druga, to nie bardzo pasuje, bo spódnica ma wzorki na dole ;) ale do jeansów albo szortów byłaby idealna :)

zrezygnowałam ze spódnicy na rzecz szortów;) dzięki za info, jutro ide na zakupy po bluzkę specjalnie do tej spódnicy :classic_cool: :)

Gość dgmhxcgm dt
ale okropna spódnica, a bluzka jak na w-f do szkoły :/

Gość robaczek ty larwo

przecież pisałam, ze tą bluzkę zakładam pod coś innego: nierozpinany sweter itp. amnie spódnica się podoba:P trzeba ją zobaczyć całą...:P

Gość Elwiszyje
najważniejsze, że chcesz wyglądać kobieco i że masz ochotę ubierać się kobieco , szukasz wzorców, szukasz swojego stylu , szukaj , pytaj i kombinuj z kolorami :) skoro przyzwyczaiłaś się do chodzenia w spodniach przez wiele lat to należy zrozumieć, że nawet nie masz jednej sukienki w swojej szafie ale jak się chyba zorientowałaś teraz kobiety polubiły zakładać sukienki i spódnice i bardzo dobrze , nareszcie kobiety wygladają kobieco , nie wstydź się pokazać nogi :) nie wstydź się pokazać modnie i kobieco :) zapomnij o szortach, zapomnij o spodniach , szukaj własnego stylu :)

nie lubiałam odsłaniać nóg, bo uważałam, że są brzydkie. teraz uważam, że uda mogłyby być szczuplejsze, ale zdaje sobie sprawę, ze aż takie grube to nie są:P zamierzam je teraz odsłaniać, a co;) jak się komuś nie podobają to niech nie patrzy:P inne mają o wieeele gorsze nogi a się nie wstydzą i nieprzejmują:) to tyle:) spadam na lody czekoladowe - tylko bez podtekstów:P