Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowanaa

Jędrulla wróć!!

Polecane posty

Gość zwariowanaa

wiecie co dzisiejszej nocy przeylam cos dosc dziwnego a za razem dosc fascynujacego. Poznym wieczorem poznalam faceta starszy o 6 lat ode mnie ale zawsze krecili mnie starsi faceci. dlugo romawialismy potem poszlismy na spacer i atk do 6 rano blakalismy sie uliczkami mojego miastaon mnie pocalowal a mi to wcale nie przeszkadzalo wrecz chcialam zeby mnie calowal bo zawsze gdy caluje mnie inny facet uwielbiam czuc ten dreszcz. nie chcial mnie pusic do pracy gdyz uznal ze gdyby mial jakis pierscionek od razu by mi sie odwiadczyl... chcialam zostac w jego ramionach ale niestety on jest z innego miasta... on wyjechal o 15 i nie pozistawilismy sobie zadnych nr telefonow gg czy nawet maila lub nk... powiem szczerze ze dziwnie sie czuje teraz po smedzeniu tak uroczego wieczoru w jego ramionach... szczerze sama mialam ochote go calowac bo wlasnie tak wyobrazalam sobie tego mojego ksiecia z bajki. JAK MYSLICIE UDA MI SIE KO KIEDYS ODNALEZC???

Gość _Mirek_
Myślę że 6 lat różnicy to można by rzec standard, więc nic w tym dziwnego. Ale z tego co piszesz że nie zostawił ci żadnych namiarów to ... jeśli to był tak cudowny wieczór, a tego nie zrobił, to może np. jest żonaty i dzieciaty, a nie chciał w tej sytuacji psuć nastroju. Nie wato sobie zaprzątać nim myśli i może sam się odezwie, a może nie.

Gość Jędrulla
tak to ja, twoj ksiaze z bajki ! wroce do ciebie jak obiecasz, ze od razu na pierwszej randce bedzimey mieli seks analny. Jakos od ciebie nie czulem ze jestes na to gotowa i dlatego wyjechalem ...

Gość zwariowanaa
dla tego faceta zrobilabym wszystkoi wiem ze wcale imu nie chodzilo zeby mnie przelciec bo wystarczylo by tylko jedno jego slowo a mialby mnie cala... sam sposob w jaki mnie calowal doporowadzal do eksplozji... :)

Gość zwariowanaa
przyznal sie ze ma coreczke ale oboje bylismy tak pochlonieci soba ze nawet do glowy nam nie przyszlo wziac jakichkolwiek namiarow na siebie... ten facet dziala na wszytkie moje zmysly...

I właśnie na tym polega cała zabawa. ;) Pozostawić po sobie tylko miłe wspomnienia. Wiadomo że im dalej w las, tym trudniejsza staje się droga. ;)

Gość zwariowanaa
a moze i masz racje:( ale dla takich pocalunkow warto oddac najcenniejsze skarby:) i ten jego glos... JĘDRULLA WRACAJ!!!

Spoko jak myśli podobnie do Ciebie to się znajdzie. Może też Cię szuka i zastanawia się, dla czego nie zostawił na siebie namiarów. Co jest bardzo niebezpieczne, bo pewnie kryje się za tym jakaś tajemnica.