Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina Zachodzące Słońce

O jaka jestem wściekła!

Polecane posty

Pozwólcie, że się wyżale : - pogoda jest nie do zniesienia - 29 stopni w pokoju?! skandal , pot ze mnie spływa a dopiero co się umyłam - ktoś mi zakosił szklankę i teraz muszę pić sok z kieliszka - rozpuściła się delicja na słońcu i teraz wygląda nieapetycznie - podejrzewam , że chłopak planuje mnie rzucić bądź zdradzić I jest mi za gorąco ! Komu jest równie źle? Proszę się wyżalić... może nam razem jakoś ulży

Nie jestes sama! Ja setem w pracy!..wszytko bym oddala zeby cos tu sie dzialao ale niestety nic sie nie dzieje! boli mnie noga bo mialam zabieg na wrastajacego paznokcia, z chlopakiem zupelnie sie przestalo ukladac! konczy mi sie cappy i nie bede miala co pic a jestem tu jeszcze troche i klima nie dziala!...i nikogo pozytywnego na swojej drodze dzis nie spotkalam procz szefowej ktora jest EXTRA kobieta... czy moze byc gorzej?

Gość pipetynka19
może...Mnie przed chwilą jacys młodzi faceci zaczepiali - myślałam studennci :D:D:Da tu się okazało że geje, w dodatku nie mam ciekawych sąsiadów, nic się nie dzieje, nie mam z kim się upić, nie mam pracy, dno po prostu :(

Ja właśnie zjadłam wszystkie słodycze jakie były w domu, bolą mnie nogi od łażenia i zaraz skończy się błoga samotność w domu... :O

Gość aaaaassaa
a u mnie właśnie przyjemnie wieje, wszystkie okna w domu pootwierane na oscież(rz?) , uwielbiam takie letnie wieczory, ciepłe, świerszcze cykają, długo jest jasno....życ nie umierać:)

U mnie jest piękne niebo, przewiewu brak, odetchnąć mogę tylko na balkonie, ale tam za dużo ludzi w okolicy stoi i się gapi. Mam ochotę się zabawić a nie mam z kim . Nie mogę się nawet upić bo jest tak gorąco, że zaraz skisnę, a poza tym co to za ubaw wypić i pójść spać? poszłabym na miasto , ale oczywiście znajomi i chłopak mają ciekawsze zajecia :( :(