Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba zaba

wytłumaczcie mi po co dodajecie śmietanę do zup?

Polecane posty

Gość zaba zaba

wyczytałam na jednym topiku, że dziewczyny dodają śmietany do zup gotowanych na mięsie, po co się pytam? przecież mięsem się najecie, chcecie mieć wielkie brzuchy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość japierdziele
czy ty kiedykowliwe gotowalas ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gonia 1919
bez smietany jest okrpona nienawidze mniesa gotowanego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zzz...
zeby zupa byla bogata w nabial... ;-P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gdshtgds
ze śmietaną lepiej smakuje a poza tym zupy sa zazwyczaj rzadkie , co ja mam wode chlipac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
po to żeby zupka smakowała gorzej i żeby nikt nie prosił przypadkiem o dokładkię :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość yooo
a ja dodaję zupę do śmietany.dobranoc moi mili

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zaba zaba
tak, gotuję, smak mówicie, ze śmietaną czuję, że jem sam tłuszcz, jak się doda dużo warzyw i przypraw (nie trzeba wtedy kostek rosołowych i wegety) to jest gęsta zupa, plus ryż, makaron i ziemniaki, to wy samą gęstą, tłustą wodę pijecie? jest ktoś na forum, kto nie dodaje śmietamy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
hm. chyba tylko ja. :) mimo tego - od kiedy pamietam matka zawsze dodawała śmietanę do zupy czego nie rozumiałam, bo zupy robiła bardzo gęste. zupa się przez śmietanę NIE zagęszcza! ale Wy brednie piszecie. :O:O 🖐️!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie dodaję
dla mnie to wstrętne - w ogóle nie lubię śmietany. Ale większość ludzi dodaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zaba zaba
myślałam, że tylko ja nie dodaję ;-) nie chcę nikogo obrażać, ale dodawanie śmietany kojarzy mi się z zacofaniem w gotowaniu, bo to niezdrowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czasem trzeba
dodac nie wyobrazam sobie pomidorowei czy ogurkowej bez smietany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anq25
jak wrzucisz warzywa do gara i pogotujesz i dodasz kostke to nie zupa...tylko warzywa i woda po ich ugotownaiu...wy gotowac nie potraficie....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anq25
to jaka ty jesz zupe grzybowa? Taka lure rzadka...fuuuuuj...a zupy kremy? szczwiową? szpinakowa? ich sie nie da bez smietany jesc...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gfhfghgjhjh
żeby ja zagescic troche

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×