Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiaka

CHŁOPAK DŁUGODYSTANSOWIEC JA SPRINTERKA ///

Polecane posty

Gość fioletowa bransoletka
hmmm czytałam tez, że długotrwała masturbacja może powodowac przedwczesny wytrysk...ale moze to nieprawda :) a wiesz, ze sie go zapytam jak to z nim jest....:)

Gość anusiaka
Ty bransoletka???:D kogo jego??:P

Gość kronoss
O masturbacji wymysla się najróżniejsze mity. Najlepszy dowód, że w większości to mity - są ze sobą sprzeczne. Że powoduje przedwczesny wytrysk, że powoduje wytrysk opóźniony...

Gość anusiaka
w kazdym razie wiem jedno...musze sie zebrać w sobie i powiedziec jak jest:) bo nie chce używac górnolotnych słów, ale jak sie ludzie kochaja to sie dogadają :)

Gość madzia m
Witaj, ja mam podobny "problem" mój partner też jest długodystansowcem. Kochamy się po ok 40min - 1,5h. Ja w tym czasie szczytuję 3, 4, 5 razy jest ekstra ale pod koniec myślę tylko o tym żeby już skończył. Przez takie długie stosunki często też mam zapalenie pęcherza albo jakieś podrażnienie okolic intymnych. Macie jakieś sposoby np lubrykanty przyspieszające wytrysk.

Gość takajednamaruda
facet jak ma podwyzszony cukier to podobno moze..i moze.... czasem warto,,,zrobic badania,czy to nie sa poczatki cukrzycy;) choc to mile...jak,,,moze i moze...;)

"mój obecny chłopak, jest dobrym kochankiem, ................................. czuje sie nie spełniona, kiedy wiem, ze on nie doszedł." Muszę cię zmartwić twój chłopak jest kiepściutkim kochankiem :) W końcu czujesz się niespełniona.... Pewnie chłopak się naczytał jak to kobiety lubią długo i się za bardzo przeją i teraz masz za te wszystkie narzekające że one by mogły godzinę-dwie... a jak już macie takiego faceta że on może godzinę dwie...... musicie wreszcie się zdecydować. ;)