Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość episode 413

Odmowilam mu seksu, a teraz sie nie odzywa...

Polecane posty

Gość episode 413

pewnie gdybym poszla na calosc tez by sie nie odzywal :o i jak tu zrozumiec facetow? niby twierdzi ze nie chce mnie tylko zaliczyc, ze mu zalezy, uzaleznia sie ode mnie... ale to bylo nasze 4 spotkanie a ja nie chce zaczynac kolejnej znajomosci od seksu bo to rzadko kiedy wychodzi na dobre. Mialam na niego ochote itp ale cos mnie powstrzymywalo. Twierdzil wtedy ze jest ok, ze mnie rozumie, za chwile ze wiecej sie nie spotkamy i znowu sie łasił :o wiem ze go to bardzo zabolalo, no ale kurde powinien chyba to uszanowac, a nie teraz sie obrazac:( wczesniej czesto dzwonil, pisal, teraz tylko suche smsy:(

Gość eeennooo
nie zaluj bo widac, ze myslisz juz, zeby jednak poswiecic mu sie w calosci byle by tylko dzwonil czesciej i interesowal sie Toba ;)

Gość małe_cycki
też sie obraź i po problemie pfff nie przejmuj sie palantem :)

Gość kalafiorek99
Brawo dla ciebie , dobrze zrobilas ze dałaś mu kosza teraz wiesz że na dupie mu tylko zależało.

Gość episode 413
no troche mi go brakuje, nie ukrywam wczesniej jak mu mowilam ze przewiduje ze po za szybkim pojsciu do lozka nei pociagniemy dlugo znajomosci, to mnie wysmial, obrazil sie, oczywiscie on taki nie jest....

Gość małe_cycki
sraty pierdziaty, anioł pierniczony ha ha ha. Nie odzywaj się do łosia a jak ten sie nie odezwie to znaczy ze nie było warto

Gość kalafiorek99
kobieto tylko z litości nie idz z nim do łóżka

Gość yxz
a jakby Cię zaliczył,tez by sie nie odzywał :) faceci tak maja i trudno ich zrozumiec :)

Gość episode 413
ogolnie to juz mi sie znudzily takie znajomosci.. Ogolnie jest naprawde w porzadku koles, ale w tej kwestii mnie dobil i namawial mnie dluuuugo, co mnie jeszcze bardziej irytowalo. Niby wczoraj gadalismy chwile przez tel, bylam na imprezie, ale stwierdzil ze nie podoba mu sie to ze "jego kobieta" wychodzi bez niego :o kopara mi opadla. Strasznie obrazalski jest