Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytankoaa

JACY SA MAROKANCZYCY, BO JEDEN Z NICH MI SIE PODOBA

Polecane posty

Gość mampytankoaa

Chodze na kurs jezykowy i sa tam ludzie z roznych stron swiata.Miedzy innymi z Maroka.Jeden tak mi sie strasznie podoba, mowi ze jestem sliczna , piekna i ze chcialby miec mnie za zone. Strasznie mnie podnieca:P No ale mam faceta. Jacy oni sa? Ten moj jest przystojny ahhhhhhhhhh

Gość l pk uk
uwazaj, początek ok. ale poxniej nie odgonisz się od molestowanie, maltretownia

Gość mampytankoaa
molestowanie? I agresja... hmmm bede sie musiala powaznie zastanowic. W kazdym badz razie dobrze wiedziec ,aby nie dac sie uwiesc ich pieknym oczom...

Gość zabaw sie z nim
i nie zaluj sobie...twoj facet sie nie dowie a co przezyjesz to twoje, tego ci nikt nie zabierze ;)

Gość osa zła
daj sobie spokój, oni tak mówią każdej, uwierz mi każdej kobiecie. To zwykłe arabusy, chce cię tylko przelecieć a za żonę weźmie sobie i tak tylko muzułmankę, dziewicę. Radzę trzymać się od wszelkiej maści marokańców, turków, egiptasów z daleka oni i tak mają kobiety z Europy za kurwy. Dodam jeszcze, że jak byłam w Niemczech to pewien marokańczyk przyczepił się do mnie i nie chciał dać spokoju, nie reagował nawet jak mówiłam, że mam faceta i nie jestem zainteresowana, śledził mnie, dopiero jak go policją postraszyłam odczepił się :o

Gość karoli65
ucieja gdziez pieprz rosnie

Gość gość
Na pewno zboczeni nie umieją się kontrolować :D

Gość gość
hej od prawie roku pisze z marokanczykiem i to prawda na początku super ale jak się zprzeciwisz koszmar mój cagle powtarza nie bądz negatywna .wiecie co zwodze go ale mam go gdzieś idiota myśli ze Polki są głupie dziewczyny nie dajcie się omotać oni są nienormalni .Najlepiej robić im zdjecia i wysyłać debil .nie pisze tego żeby zrazić kogoś do nich ale dziewczyny nie oni nie nie

Gość gość
Tylko głupie , zapyziałe i zakompleksione dziewuchy zadają się z islamskimi nierobami.

Gość gość
hehehehheheh mam nadzieje ze juz do Polaka nie wrócisz bo jeszcvze zarazisz jakimś ujstwem a on nieswiadomy rozniesie to dalej

Gość gość
Głupia p***a chętna na AIDS.