Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Boję się....

Polecane posty

Że mój kolejny związek się rozerwie, że znowu oddam pierścionek :O:O 😭 Jestem okropna, fatum nade mną krąży :O:O:O

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
ja tez sie boje nocne mary wyszly na polowanie:)

Boję się że mój obecny narzeczony tak jak poprzedni mnie kłamie :O Że przez te kłamstwa chce mnie przytrzymać przy sobie :O Nie wytrzymam. Jeśli kolejny raz zaręczyny się rozerwą to chyba wpadnę w deprechę totalną :O 😭

Czuję się beznadziejnie :O Chyba stały związek to nie dla mnie :O

Gość zezowateszczescie
hmmm napisz cos wiecej skoro sie zareczyliscie planujecie byc razem cale zycie ale jak to robic skoro jak widac ty nie umiesz zaufac??

Chodzi o to, że mam pewne wymaganie: chciałabym żeby mój mąż miał studia. Powiedziałam mu że skoro nie planuje studiów to nie zaręczajmy się, on oświadczył się, ale widzę że olewa sobie rekrutację... Boję się że mnie okłamał że idzie na studia żeby mnie zatrzymać :O lol Boję się że stawiam mu za wysokie wymagania, że przez to będzie : bye bye :O Że się pokłócimy

Gość TakaSobieJaqq
A ktore to juz zareczyny? Trzymam kciuki zeby sie tym razem udalo. :) Podejdz po prostu z dystansem... Wrzuc na luz i nie planuj za duzo:) Napewno sie ulozy :)

Gość zezowateszczescie
hmmm a moj facet chcial isc na studia a ja mu odradzilam ma licencjat chcesz miec facveta mądrego na papierku czy w zyciu?? bo studia to nie wszytstko

Wiesz co, mam dopiero 21 lat. Raz uciekłam sprzed ołtarza. Potem kilka związków... A teraz jestem kolejny raz zaręczona i się kłócimy :O Mam nadzieję że to się nie rozleci już bo się chyba załamię :O Jestem porażkowa ///

Gość zezowateszczescie
a jaki jest sens sie zareczac z kims tak szybko?? męza szukasz na siłe czyu jak?

Właśnie nie szukam. Oni sami się oświadczają bo boją się chyba żebym nie uciekła. I w końcu pewnie zostanę sama...

Gość zezowateszczescie
wiesz mi sie wydaje ze sama sie pakujesz w kłopoty po co tak szybko sie zareczac?? gdybys kochała faceta liczylo by sie dla ciebie jego wnetrze charakter zaradnosc a nie to czy ma papierek z ukonczonymi studiami chyba wiązesz sie z nieodpowiednimi dla siebie facetami a potem mozesz sie uzalac ze dlaczego ciebie to spotyka a przeciez sama tak wybierasz