Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamCie.

JAK OSIAGNAC TAKĄ FIGURE JAK NA TEJ FOTCE?

Polecane posty

Gość majkel45
mi sie nie podobasz..ok jestes ladna zgrabna ale ja kocham kobiety wiotkie szczuplutkie

Gość majciochy w grochy
kwestia gustu :)

Gość robert34
jestes ladna ale dla mnie kobieta 175-178 to bomba :) do tego obcasik 6 cm i w sam raz dla mnie,mam 190:) kocham wszystkie wysokie kobity!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ooooooop
a jak wygladasz z twarzy ? ladna jestes czy nie>?

Gość ooooooop
kobieta wyzsza niz 172 cm to dla mnie aseksualność, orzeciez to jest meskie

Gość pseudo van
heehe a ja odwrotnie...kocham male rudzielce albo brunety max 160 bez obcasow...takie kruche istotki, ktore mozna nosic na rekach:)

Gość robert34
nieprawda....jak kobieta ma te 175-178 do tego jest szczupla, zadbana,kobieca to uwierz ale nawet moi koledzy 160 sie slinia!!! tylko nie podejda bo kompleksy maja:)

Gość majciochy w grochy
moze nie pieknosc , ale uwazam ze jestem atrakcyjna :) mowie odrazu ze mocno podkreslam oczy :) byc moze tapeciara ze mnie , ale lubie taki makijaz..natomiast pòmadki , fluidy i podklady to nie dla mnie :) maluje tylko oczy... a twarz.. usta pelne , ksztaltne , oczy duze zielone , nos ..chyba zgrabny .. nie umiem sie opisac :(

Gość markopolo..
a ja kocham blondynki koło 162 cm, ale co to ma do rzeczy, temat jest o pani z pierwszego linku

Gość majciochy w grochy
odpowiedziaalm na pytanie

Gość markopolo..
a wlosy kjakie masz?

Gość kicior24
nie lubie meskich lydek ..i sztucznych piersi kocham kobiety naturalne, z pelna miseczka b a nie jakies pamele z balonami

Gość majciochy w grochy
czarne geste za ramiona kolego , kwestia gustu :) to ja mam sie dobrze czuc w swoim ciele a nie ty masz sie dobrze czuc patrzac na mnie :) ( glupio to zabrzmialo)

Gość jap
to ja znam o wiele przyjemniejsze sposoby

Gość majciochy w grochy
dobra ja uciekam spac :) kompleksow nie bede miec bo takie zycie , jednym sie podobam innym nie :) to normalne :) najwazniejsze by sie dobrze czuc w swoim ciele zawsze .. nawet jak sie jest w ciazy i sie wazy 87 kg :/ haha ( boze co to byly za dni :P) dobranoc :*

Gość maxim77
nie podobasz mi sie, nie chodzi o figure bo masz nawet ladna ale masz cos w sobie ordynarnego Lubie kobiety eleganckie,ktore potrafia wabic mezczyzne delikatnie.A ty kieca z bazaru,cyc na wierzchu, strach pomyslec o twoim makijazu.. Pracuje w modzie.

Gość jap
maxim77 i pewnie jesteś pedałem?

Gość majciochy w grochy
maxim.. zezlosciles mnie , nie dlatego ze nie podobam ci sie , ale dlatego , ze jak pracujes z w modzie to myslisz ze wszystkie rozumy pozjadales..to co ty uwazasz za ladny stroj wiele osob nie zalozy bo bedzie to uwazac za worek na ziemniaki .. takze przystopuj.. kiecka nie z bazaru a z allegro :P i nie wstydze sie tego ze chodze w tanich ciuchach , a nie w tych porosto z wybiegu .. kazdy nosi to co lubi..moj makijaz.. dla ciebie straszny ja sie z nim dobvrze czuje .. to ja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aad718cf515096a8.html zanim znow mnie skrytykujesz zastanow sie czy z ciebie jest chodzacy iodeal :/ az sobie zapale

Gość jap
fajna jesteś mówiłem że się zakochałem

martynka wypierdalaj z tym menelem. Majciochy- swietny makijaż 😍 Ale tylko na jakies wyjscia na imprezy czy cos. i moim zdaniem zbyt cienkie brwi. Ale co tam. Talii takiej jak Ty nie bede miala nigdy:o

Gość majciochy w grochy
98 procent ..dziekuje za uwage :) moze popracuje nad brwiami :) a makijaz .. no coz.. widomo do pracy mi sie malowac az tak nie chce , ale jak tylko mam chwile lubie sobie podmalowac oko :)

majciochy w grochy ładna jesteś i nie masz żadnych grubych nóg.Szkoda tylko, że te implanty:) Mnie na szczęście Bozia obdarzyła swoim biustem, a figurę mam podobną do twojej.Faceci nie lubią skóry i kości na kobiecie:)