Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moge byc w cizy

czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość czy moge byc w cizy

czesc mam pytanie bo spóźnia mi się okres już 5 dni i mam takie objawy jak gorączka wymioty kaszel słabo mi i nie wiem czy to nie jakiś nie wirus bo wróciłam z hiszpanki i czy to może być tak ze dlatego mi się spóźnia bo zmiana klimatu i choroba ?

Gość ooooooop
nie jestes w ciazy

Gość czy moge byc w cizy
a czemu ?

Gość Zmęczona413
Spóźnianie się okresu może powodować : -stres -zła dieta -zmiana klimatu -brak snu I wiele innych wspólczynników ,które wpływają na każdą kobietę w inny sposób. Pozdrawiam :)

Gość czy moge byc w cizy
co to jest aids?

Gość aaasssdddd
autorko postu, chyba pamiętasz z kim się stukałaś, kiedy i w jakich okolicznościach. To że Ci się spóźnia okres nie świadczy że jesteś w ciąży. No chyba nie jesteś wiatropylna. Ale skoro wiesz że stukałaś się z kimś bez zabezpieczenia we właściwym czasie to jest duże prawdopodobieństwo, że będzie dzidzia.

Sam pobyt w Hiszpanii nie powinien spowodować ciąży u Ciebie. Jeśli jednak ktoś wkładał Ci penisa do pochwy- to możliwe, że zostaniesz mamusią. Jeszcze masz jakieś pytania?

Gość prędzej masz świńską grypę
:O

To nie ciążą. Objawy wskazują natomiast na grypę. Jeżeli autorka tematu wróciła z Hiszpani (dotyczy to również osób wracających z Wielkiej Brytani, USA, Kanady, Meksyku i Argentyny) to wysoce prawdopodobne jest zainfekowanie szczepem grypy A/H1N1 (obecnie oznaczonym jako H1N1/09), określanym potocznie jako "świńska grypa". W razie zarażenia "świńską grypą" prawdopodobieństwo śmierci w przypadku osoby dorosłej wynosi 1:200. W przypadku dziecka poniżej 14 roku życia prawdopodobieństwo śmierci wynosi 1:2.