Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany1723

kompleksy...help

Polecane posty

Gość załamany1723

Jestem facetem , mam 17 lat , za 10 dni 18 i całe moje życie to niekończąca się sterta kompleksów, niestety w większości chyba uzasadnionych...Za rok matura a ja ciągle zajmuję się własnym wyglądem , nie moge w roku szkolnym najprawdopodobniej z tego powodu spac i juz naprawde nie wiem co robić Ostatnio tematem przewodnim są moje... biodra , nigdy nie byłem specjalnie szczupły , do tego jestem niski (około 175 cm) , na górnej części mojego ciała znajduje sie umiarkowana ilość tłuszczu i raczej zawsze tak było , natomiast dolna partia ciała wygląda strasznie , dochodzą do tego bardzo mocne mieśnie ud i łydek co w efekcie raczej nie wygląda specjalnie.Jednak chyba głownym problemem sa.. szerokie kości miednicy , kiedy patrze do lustra ogolnie dol jest bardzo szeroki , jakby okrąly , nie wiem czy to mozliwe zeby było to "zaokrąglenie spowodowane tkanka tłuszczowa bo po dotyku wyraznie czuje szeroko rozstawione kości ... czy to możliwe zeby męzczyzna mial taka budowe??? co mam robic? odchudzac sie? , ważę 69 kilo , mhm do tego czasami napada mnie na rozpoczecie cwiczen... chociaby pompek czegokolwiek ale jakies dluzsze treningi zawsze koncza sie fiaskiem z powodu mojego lenistwa/ poczucia ze to i tak w niczym mi nie pomoze... Wiem że post jest chaotyczny (pisze pod wplywem emocji...) ale mimo wszystko prosze o zrozumienie , odpowiedzi i jakies raady... dzieki

Gość załamany1723
Aha a nawiasem popatrzcie na pore tego posta... to jest moja kolejna nieprzespana noc z tego powodu, bardzo prosze o jakakolwiek pomoc..

Gość bikos
kip lorkin alt, iwen if ju don si risults, it helps

Gość zalamany1723
błagam o odpowiedzi.. własnie sie bałem ze znowu kazdy mnie bedzie mial w du*** eh

Gość zalamany1723
a spierdalajcie wszyscy i to cale pojebane forum na ktorym nikt nikomu tak naprawdenie pomaga , oby spotkalo was to co mnie...

Gość hopsasa do lasa
Po co od razu wyzywać. Jest prawie trzecia w nocy, nikogo tu juz nie ma. Poczekaj, aż zacznie się dzien i wtedy podbij swoj topik. A poza tym przesadzasz.

Gość liliankaa12345
na pewno trochę przesadzasz:-) jeśli są dziewczyny o chłopięcej budowie to zapewne możliwy jest facet z bardziej kobiecą figurą... żeby to wyrównać to może sprobuj rozbudować klate, na pewno jakieś ćwiczenia będą lepsze od dołowania się, tylko musisz sie wziąć za siebie, ale bez pracy nie ma kołaczy:-)

Gość nie bardzo wiem czego oczekuje
Napisałeś, że masz kobiecą sylwetkę. Do dobra, może masz może nie, zdjęcia nie mam więc trudno mi to ocenić. Kompleksy masz - współczuje. No i co ja tutaj mogę jeszcze dodać. Ktoś wyżej napisał "rozbuduj klatke piersiową" i ma racje. Idź na jakąś siłownie i niech Ci ułożą trening - to chyba jedyne wyjście. Skoro jesteś na to zbyt leniwy no to już Twój problem.

Ja tez proponuje silownie. Powiedz trenerowi , o co Ci chodzi. Da Ci napewno dobry zestaw cwiczen. Jesli pozbedziesz sie tluszczyku z miednicy, to i kosci sie zweza. Poza tym jak zapiszesz sie na silownie , bedzie to dla Ciebie motywacja, a i napewno poznasz ludzi i zajmiesz sie czyms, nie tylko rozmyslaniem.

Gość zalamany1723
Szkoda ze musialem uzyc wulgaryzmu zeby sie cos ruszylo ale bylo warto widze , konkretne odpowiedzi ktore daly mi sporo do myslenia , dzieki;)

Gość zalamany1723
Btw a mógłby być basen? bo nie ukrywam że potrafie dość dobrze pływać i zawsze mi to sporą przyjemnośc sprawiało więc można by zgrać przyjemne z pożytecznym

Gość nie bardzo wiem czego oczekuje
Akurat wulgaryzmy były nie na miejscu! I powinienes przeprosić za nie a nie cieszyc się że w końcu cos się ruszyło. Trudno aby ci ktos tutaj odpowiadał o 3 nad ranem

Gość Dawaj fote od szyi w dół to Ci
pomozemy, skad mamy wiedziec czy nie wymysliles sobie jakichs idiootycznych komleksow.

Fota bylaby dobra! Bo wydaje mi sie ze przesadzasz. PLYWANIE? Jak najbardziej!