tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 17, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bikos Napisano Lipiec 17, 2009 aj lajk her, szi lil fajnd mi samtin to locz on gugyl :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 17, 2009 łot kajnd of mówis ju lajk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bikos Napisano Lipiec 17, 2009 told ju alredi :( :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 17, 2009 zayebista jest nie znasz sie :P :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bikos Napisano Lipiec 17, 2009 przerwa is jor pet? :( dzast kidin :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 18, 2009 znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 18, 2009 buahahha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 18, 2009 tesco jakby nie bylo to nie zglosili sie tacy co by cie nie lubili :o to czemu narzekasz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 18, 2009 to jakaś ściema jest :O tak mnie strasznie nie lubią, że aż nie odpowiadają na moje topiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 18, 2009 kuwa to moze ze mna jest to samo? :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kat dy krap end fajnd mi dys Napisano Lipiec 18, 2009 mowi ju promysd mi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 18, 2009 a się naszukałam :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4153159&start=30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jej nie znoszę Napisano Lipiec 18, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika222 Napisano Lipiec 18, 2009 Tesco- jest spoko Biedronka-też spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 20, 2009 upppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 20, 2009 tesco widzisz to ? jestesmy SPOKO zaraz zaloze chyba moj fanclub :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 ja swojego lepiej zakładać nie będę, bo i tak się nikt poza mną nie zapiszę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 ale powiem Ci Biedrona - zajebiście się wywiązałaś z zadania należy Ci się nagroda - co wybierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 20, 2009 zawsze do uslug jak chcesz to moge sie wpisac do twojego fanclubu :P nagrode mowisz? to poprosze kase na operacje plastycznom hahaha :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 o kurde, Biedronka, nie obraź się, ale mając do wyboru - moja operacja plastyczna, a Twoja - wybieram swoją :O tym bardziej, że Tobie nie potrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 20, 2009 nie piertol, bo potrzebuje :O to ty nie potrzebujesz licytujemy sie ?:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 mogę się licytować, bo w tej konkurencji niestety wygram jestem pasztetem, muszę se zmienić twarz, Ty ładna dzioucha jesteś, nie musisz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja/ 0 Napisano Lipiec 20, 2009 ja bym sie bał jakiekolwiek operacji plastycznej, nie wiem czemu ale jakoś nie ufam lekarzom, pomimo danych pozytywnych to jakoś...sam powinienem sobie zoperować kolano...ze 2 lata temu naderwałem ze 2 wiązadła czy ileś....:/ ale tak odkładam i odkładam..:? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 20, 2009 twarz niech se zostanie jaka jest, ale oprocz twarzy mamy jeszcze tułów na przyklad haha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 no nie mów, że cycki będziesz se operować :O Michał, dlatego trzeba rozsądnie wybrać lekarza, klinikę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja/ 0 Napisano Lipiec 20, 2009 ale jak sie dajesz ciąć to ZAWSZE jest ryzyko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Lipiec 20, 2009 kurde cycki tez :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 jak wychodzisz z domu to masz ryzyko, że Ci cegłówka na łeb spadnie, że Ci samochód z dupy garaż zrobi, że Cię jakiś świr kosą potraktuje... ale wychodzisz mimo tego co dzień z domu, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Wela, to co jeszcze - odsysanie tłuszczu? mi tak z 7000 potrzebne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach