Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan__nili

Mój kolega niszczy sobie życie

Polecane posty

Gość pan__nili

Ostatnio przyjechalem do Polski. Spotkałem sie z moim dawnym kumlem, a on do mnie, ze od ponad roku ma dziewczyne. Zawsze mial super laski i do tego bardzo imprezowe. Ja teraz patrze , a on chodzi z 18 latka , a sam ma 26. Jak mu powiedziec delikatnie, ze ja nie widze dla nich przyszlosci;/

09:40 pan__nili Ostatnio przyjechalem do Polski. Spotkałem sie z moim dawnym kumlem, a on do mnie, ze od ponad roku ma dziewczyne. Zawsze mial super laski i do tego bardzo imprezowe. Ja teraz patrze , a on chodzi z 18 latka , a sam ma 26. Jak mu powiedziec delikatnie, ze ja nie widze dla nich przyszlosci;/ a co Ty jasnowidz jesteś??? jak to ludzie lubią sie wpierdalac w nieswoje sprawy:-O

Gość pan__nili
Nie , ze sie wtracam , poprostu zdaje mi sie , ze wszyscy sa dla niej mili bo ona jest jego dziewczyna.Ona zreszta jest mila i sympatyczna ale nie pasuje do niego.

10:02 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny chyba 18 latka lepsza od 26 latki przynajmniej nie będzie próbowała za 2 dni zająść w ciążę z tym 26 to przegięcie:P

kazdy ma prawo do niszczenia wlasnego zycia.... ale ruchanie 18 na pewno nie jest nieszczeniem... co najwyzej niszczeniem zycia tej 18

Gość phiii ph ii i
i na chuj się wtrącasz w jego zycie co? To jego sprawa z kim się spotyka i z kim spi. Zajmij się sobą i zacznij zyc własnym życiem a nie wpierdalasz sie z buciorami w cudze. Jak mnie takie coś wkurza wrrrr a moze on sie zakochal? pomyslalas o ty? oczywiscie ze nie! bo najlepiej ocenic gówno wiedząc. IDZ SIE LECZ DZIEWUCHO NA NOGI BO NA GLOWE JUZ ZA POZNO. głupia lampuciara

Gość a skad piszesz
phiii ph ii i wyluzuj heheh....poza tym autorem topiku jest chłopak a nie dziewczyna :P tak w ogole...

Gość pan__nili
Ja wiem, ze sie nie powinienem wtracac. Jednak znam sie z nim od 15 lat i mysle, ze takie cos powinienem mu powiedziec. Kreci sie kolo niego tyle fajnych dziewczyn a on sobie wybral taka malolate;/

Gość takie tam duperele
Jeśli się zakochał i tak Cię nie posłucha. I przestaniecie być przyjaciółmi :( To jego wybór.

Gość pan__nili
mam nadzieje , ze on sam zobaczy , ze do siebie nie pasuja. Lecz skoro nie zobaczyl tego przez ponad rok to teraz tez watpie ;(