Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak powiedziec

jak powiedziec o ciąży

Polecane posty

Gość jak powiedziec

Ja mu powiedziec o ciąży.. otoż nie jestesmy razem, bylismy parą 5 lat, zostawił mnie, rok jestesmy samotni, ostatnio spotkalismy sie (wczesniej też czasem sie spotykalismy)i wyszło jak wyszło.. a teraz wpadka.Jak kochalismy się ostnio, powiedział, że zle robimy i że tak nie mozna że to ostatni raz:(Jak mu teraz to powiedziec... Mysle może wysłać pocztą, jakiś drobiazg dla bobasa, dać mu do zrozumienia że jestem w ciąży, że wyjadę i że nic od neigo nei chce..

Ja bym poprostu się z nim spotkała i mu powiedziała jak wygląda sprawa. Wysyłanie mu jakichś rzeczy to dla mnie głupota. Chyba jestes dorosłą kobieta?

Gość jak powiedziec
Ale ja nie chce z nim sie spotykac, wiem że on nie chciał tego dziecka, wiec to nei ma sensu, wole dac mu do zrozumienia prawdę, żeby wiedział i uciec..a spotkanie z nim nic nie zmieni:(

Gość jak powiedziec
i co spotkac sie z nim i powiedziec, sluchaj jestem w ciąży.. jak :(co mu mówić, boje się, wiem że nie bedziemy razem, a on sam ode mnie ucieknie... ze strachu, tak się boję:(wole sama uciec, mam 23 lata, on 24

Skoro zerwaliście i spotykaliście się od czasu do czasu to nie jest fajna sytuacja... I napewno nie zgadzaj się żeby był z litości czy z poczucia obowiązku przy tobie, ani ty go nie namawiaj. Stało się - trudno.