Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bisc

Czy brak bólu brzucha we wczesnej ciąży jest normalne?BŁAGAM O ODPOWIEDZI!!!!!

Polecane posty

Gość Bisc

jestem w 5/6 tydzien jakis czas temu bolały/kuły mnie na przemian jajniki i troche brzuch pobolał ale to były krótkie bóle ateraz od paru dni nic mnie nie boli czuje jakbym niebyła wciąży:(((((((((((((((((( Jak myslicie czy wszystko wporzadku?do lekarza ide za 2tyg.

a dlaczego ma nie być w porzadku.kobiety boją się bólu brzucha w ciaży a Tobie do niego tak tęskno?

Gość mnie nie bolal dopiero
od 17tc zaczely sie bole bo sie wszystko rozciagalo - pachwiny okropnie. A masz jakies inne objawy - bol piersi, mdlosci itp?

Gość Bisc
tak bolą mnie piersi mam duzo śluzu temp wpochwie 37.3/5 rano jest nizsza potem rosnie,na szczescie nie plamie i nie krwawie ale miałam przez jakis czas kłucia jajnikow ateraz nic boje sie ze macica sie nie rozciaga itp:/

Gość ciepły płatek śniegu
mnie nic nie bolało, przez pierwsze 2 mies nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży zero objawów;)

Gość ohh myy.....
cieply platek sniegu to znaczy ze mialas @ skoro przez 2 miesiace nie wiedzialas ze jestes w ciazy??

Gość Bisc
kurde bo wszedzie wszystkie babki boli brzuch amnie nie i nie wiem czy to jest normalne ehhhh boje siestrasznie:(((((

Gość ciepły płatek śniegu
w okresie w ktorym zaszlam w ciaze chorowalam, mialam bardzo duzo stresow i tez odchudzalam sie bylam przekonana ze brak miesiaczki jest tym spowodowany. poza tym zabezpieczalam sie (bralam tabletki) po skonczeniu opakowania mialam jedno dniowe krwawienie ktore nigdy wczesniej mi sie nie zdarzalo odllozylam wiec tabletki i uzywalam prezerwatyw tyle ze niepotrzebnie bo juz bylam w ciazy;)

Gość a mnie bolal
a potem przestawal na jakies 2 tygodnie i pozniej znow bolal i tak w kolko do 15tc.. i na tym sie skonczyly moje objawy ciazy,tez sie martwilam ale nadal jest wszystko ok a to juz 30tc