Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieromantyczna

rodzić w 3mieście

Polecane posty

Gość nieromantyczna

Dziewczyny z 3miasta chcialabym poznac wasza opinie na temat szpitali głownie w redłowie i Wejherowie, co o nich sadzicie, jaka jest opieka, co ze znieczuleniem (w redlowie to chyba nie ma szans) itp.

Gość nieromantyczna
nie ma nikogo z 3miasta?

Gość to tylko jaaaaaa
ja jestem ale moge jedynie polecic szpital w gda

Gość nieromantyczna
na zaspie? powiedz cos wiecej

Gość to tylko jaaaaaa
nie na zaspie na Klinicznej warunki super ekipa szpitalna tez(bynajmniej ja na taka trafilam ) jedyny szpital w 3miescie gdzie podaja zzo na rzadanie jak dla mnie na 5+

Gość nieromantyczna
no wlasnie ja cala ciaze bylam przeciwna zzo ale im blizej porodu tym czesciej zastanawiam sie nad zzo i chyba jendak sie zdecyduje, polecasz zzo?

wojewódzki:) pytali czy chce znieczulenie, a ja glupia na to, ze skoro tak dobrze zniosłam do 8 cm rozwarcia, to dam rade....:P. Tak wiem, frajerka ze mnie. Poród odbierał dr Pankau, pod nadzorem Zygmuntowicza. Było super. Nie dam złego slowa powiedzieć, na ten szpital.

Gość to tylko jaaaaaa
nie nie ja nie bralam zzo ale mialam ta swiadomosc ,ze w razie gdybym nie wytrzymala mi dadza:) w wojewodzkim jest tylko jak dla mnie maly minus,ze nie ma odwiedzin ja po porodzie nie maila bym tyle sily zeby wyjsc z oddzialu zeby z kims pogadac

Gość nieromantyczna
a czy szpital na klinicznej to jest szpital akademi medycznej? nie ma tam obowiazku wpuszczenia na sala studentów? ile kosztuje zzo?

Gość nieromantyczna
i jeszcze mam pytanie jak na klinicznej wygladaja sale poporodowe, czy jest sala indywidualna na ktorej mozna zostac az do wyjscia ze szpitala z mężem?

Gość nieromantyczna
up

no dla mnie to, ze nie ma odwiedzin to raczej plus. Poza tym mozesz isc do pokoju odwiedzin, a maluch nie jest narazony na bakterie...

Gość **** PATI*
szpital w redlowie odradzam zato najlepsza sala do porodów rodzinnych jest w Pucku i do tego maja jeszcze wanne do porodów w wodzie