Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marusia21

o mentalnosc facetow

Polecane posty

Gość marusia21

Czy moglam zniechecic (albo zmniejszyc libido faceta) tym,ze narzekalam na swoje cialo i nie wierzylam,z emu sie podobam?

Gość MAŁRYCY
Bardzo. No ale glupota to mocna strona kobiet.

Gość zd
gdybyś mu nie mowiła to by dalej myślał że jesteś ładna

Gość marusia21
To naprawde az tak zle dziala? moze ktos ma jakies diswoadczenia podobne,facet lub kobieta?

często jest też tak, że faceci nie zauważają niedociągnieć swoich partnerek, ale jak te zacznął narzekać na np. swoje krzywe nogi, to on mimowolnie się im przygląda i stwierdza: no fatkycznie trochę krzywe. Tak samo z cellulitisem (taki obleśny to oczywiście od razu zobaczą), ale jak jest znikomy, a Ty mu podtykasz to pod oczy i mówisz: o patrz no tu jest, jak możesz tego nie widzić. To on to w końcu zobaczy i będziesz miała co chciałaś. Generalnie, jeżeli chciałaś się pozbyć chłopa to wykonałaś kawał dobrej roboty.

Gość MAŁRYCY
Przeciez ci napisalismy, wez juz spierdalaj.

Gość marusia21
Obrzydzic.. nie obrzydzilam. W kazdym razie zauwazylam, ze jak powstrzymywalam sie od tego to jakby byl radosniejszy i bardziej mu sie podobalam. No ale czasem nie ma sily,bo przy tych naprawde sexy kobietach wygladam baaaaardzo przecieeeeeetnie,czasem brzydko wrecz :O MALRYCY, to dla mnie gleboki problem i dlatego chcialam o tym pogadac,zeby siebie 'wewnetrznie' jakos bardziej przekonac do pwostrzymywania od tego.

Gość marusia21
szyba_odpowiedz, wlasnie ostatnio uslyszalam cos takiego,ze 'masz czego chcialas'' ryczec sie chce jak sie porownuje do innych i to dlatego :(

Gość marusia21
up,up slyszalam za duzo :O A moze co innego jest przyczyna tego,ze mu sie tak nie chce seksu? Kiedys uwazal mnei za sliczna a teraz niby za kocmolucha? Po paru slowach? ;/

Gość marusia21
Piszcie!!!

Gość a w tej sytaucji
to tak jak facet do mnie mówi jestes piekna...ja mówie..dobra nie gadaj tak a on nie moge skoo tak uwazam to myslicie ze serio tak mówi,,,,czy tylko tak sobie powiedział..a moze cche mnie przeruchac facet na imprezie

Gość marusia21
Ja jak juz dochodzi do seksu to nawet chetnie sie rozbieram, po prostu wtedy robie sie bardzije otwarta. Ale jak on go dlugo nie inicjuje albo nie mowi mi kompelmentow albo malo dotyka to zaraz mam meeega kompelksy. Wiesz ''dopierdalam dzis kazdemu'',zastanowil mnie twoj podpis.. ''Naturalność jest sexowna...'' A ja w sumie jestem naturalna, nawet za bardzo. (praktycznie nigdy sie nie maluje..najlepiej wygladam po wstaniu rano z lozka). A moj facet kiedys stwierdzil ze kocha naturalnosc. Moze powinnam inaczej na to spojrzec,a nie tylko wymagac wszystkiego idealnego u siebie.. echhh.

Gość marusia21
Nie bardzo sie na tym znam :O Nie wiem, jaki makijaz jest dla mnie dobry i niezbyt umiem go robic. Nie umiem ''dbac'' o siebie w tym kontekscie.Zreszta,jak mowilam-co mi to da,skoro jestem taka przecietna ;/ Jak moj facet mowil,ze jestem piekna,to myslalam,ze sie nabija albo jest slepy Jeszcze jakas laska ma taki problem ze soba?

Gość kksksz
Autorko, oczywiście, że mogłaś! Wciskaj sobie dalej, to i facet przestanie mieć ochotę na seks... :///

Gość darka_o2
a mi sie wyaje ze to nie ma wplywu. Przeciez jak ans facet kocha to zaakcptuje nawet kompelksy

Gość numero duo
Tak, bardzo zniechęca laska, która niewłaściwie przyjmuje komplementy i we wszystkim doszukuje się drugiego dna.

Gość lasunia ja
hm,ciekawe pytanie....

Gość fghfgjytjytjyj
ja tez mam kompleksy, wstydze sie kochac z facetem nago bo boje sie ze za duzo zobaczy .

Chyba tylko swoim marudzeniem :O Jak mu się podobasz to tak jest. Nawet jak chcę Cię tylko puknąć, to widocznie jest w Twoim ciele coś w co warto włożyć.