Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

ide na prwo jazdy jakies rady

Polecane posty

Gość polecam jakąś
szkołę nauki jazdy która w twoim mieście jest długo i ma dużo klijentów, bo od instruktora bardzo dużo zależy, pozatym powodzenia;)

tzn tak ponoc teaoria ma trwac dwa tygodnie a,le wykałdowacy chca ja zrobic w tydzień;/ ja pierdziucham normalnie obłęd;/ ladaco ,mówisz o prysznicu,..jak chcesz możemy go razem wziąść:D:D:

Gość obciągnik
czerwone stringi i szczęśliwa torebka i koperta

na pewno takiego nie ząłoże,poza tym mam takie szczęście,ze na pewno tarfi mi sie jakis staruch albo brzydal;/

Gość a ja mialam instruktorkę
kobietę :D

zdaję równo za tydzień. Na jazdach nie jest ciężko.

Gość phiiiiiiii
ja probowalam juz 5 razy i jeszcze niestety nie udalo mi sie zdac, za kazdym razem oblewam za jakas pierdole

Na jazdach inkogo nie mozesz przejechac bo istruktor ma hamulec pod stopą i w razie czego zahamuje za ciebie, jakbys ty nie zdążyła.

Gość phiiiiiiii
juz instruktora w tym glowa zebys nie rozjechala:)

ja moje jazdy wspominam bardzo miło:) Nie było ofiar w ludziach. Jak zaczynałam prawko byłam zupełnie zielona. Za każdym razem przekraczałam predkość i miałam manie wymuszania pierwszeństwa, najczęściej przed radiowozami:P Ale wszystko opanowałam:)

przed radiowazami:D:D:D: usmiałamm sie:0 a paris czy Britney zdałas czy nie? i za którym razem poza tym napiszcie mi cos wiećej o wymsuzaniu tego pierwszeństwa:P

ja kilka razy miałam sytuacje z radiowozem, Panowie policjanci mi machali poźniej:D Raz gościu w bok samochodu mi uderzył, ale nie z mojej winy:D I jak przyjechała policja to oczywiście pytanie co zmajstrowałam:P Ja zdałam za 1 razem kilka lat temu.

mój pierwszy raz za kierownicą wyglądał strasznie. nie mogłam podzielić uwagi na to by patrzeć orzed siebie, zmieniać biegi, naciskać te pedały i jeszcze nie przekraczać prędkości (o czyms pewnie zapomnialam) jechałam sobie (z moja ciezka noga) i nagle zobaczylam ograniczenie do 40, no i wzrok w dól .. i ... panika . ;D straszne.. ponad 100 na blacie . wiec pusciłam szybko wszystkie pedaly i wpatrywalam sie w ten licznik zeby spadalo xdd prawie wjechałam w kraweznik.. ojaa. ale wspominam to milo - smeje sie ze znajomymi z moich poczatkow ;p

Gość erika1987
ja jak szłam na kurs to umiałam jeździć w miarę a potem było coraz gorzej... instruktorzy się śmiali ze jestem jedyna w swoim rodzaju, bo normalnie to jest progres a nie regres;-) zdałam za 4tym, na szczęście mam to już za sobą;-)