Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allt5566

ZAŁAMAŁaM SIE TOTALNIE!chłopak kupił mi stanik 75 D i jest za mały na mnie!!!!

Polecane posty

bo twoj to pewnie jakis stary niewyzyty zboczeniec ktoremu staje za kazdym razem jak sciagniesz te 2 wielkie namioty :D:D 🖐️

Gość to chyba nie szukalas
w intimissimi np. :o. tam sa D!!!

Gość Poszukaj forum biuściastych
To w ogóle o tyle fajne forum (forum biuściastych), że mnóstwo dziewczyny na ten temat wiedzą. Moja siostra bywa na tym forum, bo faktycznie bardzo hooooooooojnie obdarzyła ją natura. Mnie nieco mniej. Kupowałam zazwyczaj 75B i to moja siostra zwróciła mi uwagę, że mam zły biustonosz. Poszłam z nią na zakupy, dobrałyśmy kilka fajnych o dziwo, w dziwnym jak dla mnie do tej pory rozmiarze 70D i jest super:) Wszystko lepiej leży:)

Gość 70H
hehe nie jest stary ani niewyżyty...od zawsze wszędzie chodzimy razem...nawet do lekarza...na zakupy też zawsze chodzimy razem...lubimy ze sobą wszędzie razem chodzić...od zawsze tak mamy....no ale to nie jest ten temat :P

Gość 70H
iskierka---> a na pewno masz dobrze dobrany stanik?...jesli nosisz 90 to pod biustem musisz miec conajmniej 95 cm

to chyba źle szukałaś -> dokładnie! autorka chyba szukała w 2 sklepach albo na bazarkach i ogłasza wszem i wobec, że w najlepszych sklepach są tylko do C, ciekawa jestem co to niby są za sklepy

Gość Poszukaj forum biuściastych
Iskierko, wiem co to za problemy, choć mnie nie dotyczą. Bo 70 D to biust średni (wg mnie). Moja siostra nosi 85 F... Wiem, że z dużym biustem nie jest za wesoło, choć pewno wiele pań pomyśli, ze tak mówię, bo zazdroszczę... Szczerze mówiąc mój jest maksymalny, jaki mi się podoba. Większego nie chciałabym też przez wzgląd na wygodę właśnie.

w triumphie sa rozmiarowki do C :/ czasem znajdzie sie D.. a przewaznie wisza tam same 70B-75B ja mam 70DD, w porywach do 65F-60G .. i to ja mam problem z dobieraniem odpowiedniego biustonosza.. piersi nie mam takich duzych.. 72pod biustem i 92 w biuscie