Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja czyli ja

test negatywny a okresu brak

Polecane posty

Gość ja czyli ja

okres powinnam dostac 7 lipca. A dzis mamy 17. Robilam test wyszedl negatywny. Nie mam zadych objawow zapowiadajacych okres, ale i zadnych objawow swiadczacych o ciazy. Nie wywalilo mi brzucha, jak to zwykle na okres, nie powim, ze bola mnie pierdi jak na okres chociaz sa wyraznie powiekszone. Nie mam tez objawow psm, jak to zawsze mialam. Jedyny objaw to taki, że mam straszne syfy, ale tak mam juz od dluzszego czasu. Od tygodnia nie mam własciwie śluzu, ciagle jest sucho. Sprawdzałam szyjka macicy jest nisko i juz dzis lekko przytwarta a w pochwie jest bardzo gesty bialy jak niedosmarzone jajko sluz i bardzo lepki. nie wiem co myslec. jestem na urlopie od poczatku lipca moze to dlatego, biore tabletki nasenne i zmienilam tryb zycia na zdrowszy, ale jednak mnie nie pokoi to spóżnienie bo to juz 10 dni do tego nie czulam w tym miesiacu dni plodnych, mimo ze zazwyczaj wyczuwam to bardzo wyrazni

ja zrobilam 3 testy negatywne i nie mam okresu od 2,5 tygodnia...ale ja mam wszystko jak na okres, bolacy brzuch, wzdecia, lekko bolace piersi, ale nie mam jakiegos wielkiego slucu, natomiast jestem rozpulchniona;) zrob test za kilka dni;) moze to zmiana tryby zycia...ja jutero ide do lekarza