Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina234

czemu tak jest

Polecane posty

Gość karolina234

dziś już wiem że on nie będzie zemną dlaczego nie wiem moja przeszłośc mu nie pasuje wygląd też mu nie pasuje ale ja go kocham a on to zlewa nie wiem co robic bo wiem że to nie jest zauroczenie tylko miłośc a on nie chce dac mi szansy robi mi przykrosc :(:(dlaczego tak to jest komuś bardzo zależy a druga osoba ma to gdzies:(:(:(dlaczego boże powiedz mi co ja takiego zrobiłam że muszę cierpiec :jest mi cięszko a on tego nie rozumie :(:(:(:(jestem szpetna nic nie warta może dlatego sama nie wiem dlaczego on tak postepuje może kiedyś zrozumi że warto było mi dac szanse ja poczekam :(ile będzie czeba nie pozwole innej dziewczynie zblizyc sie do niego on jest mój :(:(:(:(wiem ze robie na siłe ale juz mam dosc moich łez powinien mnie zrozumiec troszke:(:(:(nie umiem sobie z tym poradzic może to ja kiedyś zrozumiem jego postepowanie :(:(:(ja uważam że nic mi nie brakuje jestem szczupła wysoka opalona :(:( ale widocznie mu się nie podobam tłumaczy się że między nami jest 16 lat różnicy

Gość karolina234
błagam

on po prostu ucieka od Ciebie, bo boi się, ze go swoja miłością udusisz

Gość Aniaxdx
Bosheeeee widzisz i nie grzmisz :P dziewczynko ile masz lat? 15 ? "czeba" czy "trzeba" ? do słownika zajrzyj. Nie można nikogo zmusic do miłości

Gość niunia19.17
o mój boże.. jesli chłopak bedzie chciał byc z inna a ty bedziesz im w tym przeszkadzac znienawidzi cie... na moje to on nigdy nie bedzie z toba wiec daruj sobie!!!! bo aż żalll jak sie czyta o tym "nie pozwole zeby inna sie do niego zblizyla ,on jest tylko mój" jebn** się w głowe i idz do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 1234567....
dokładnie nie zmusisz nikogo żeby z Tobą był ...więc na nic płacze i lamenty .....miłości albo jest albo jej nie ma i nie wypisuj głupot w stylu że on jest Twój i nie ma prawa być z kimś innym bo jakim prawem czasy niewolnictwa dawno minęły :) a ile Ty masz lat ? w ogóle byliście ze sobą ?