Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiiikitiik

czy facet który jest wugarny

Polecane posty

Gość wiiikitiik

obojętn...cale swoje życie tylko bzykał setki lasek..sprawia wrażenie cynika..może się zakochać naprawdę?

Każdy może się zakochać.Może się wyszumiał i chce stabilizacji, ale ja bym raczej w głębsze relacje z takim nie wchodziła, bo nie wiadomo czy takiemu coś nie odbije później

czy takiemu coś nie odbije później" ale jak ma sie cos odbić ? skoro to juz nastapiło !!! :P

Każdy się może zakochać Każdy się może zmienic

Każdy się może zmienic" oczywiscie lilly :) zwłaszcza jak sie bzyka 100 lasek rocznie by pozniej odbyc 2 letnia susze :P

Oczywiście Regres :) Jak trafi na naprawdę zajebistą laskę :P Mam przykład w bardzo bliskim otoczeniu :P

Może się zakochać w Tobie we mnie, lub jeszcze w paru innych ten Tym tak ma Aby nie chodził na inne to musisz młoda popracowac nad tym

Gość joozio
jak zykal to i bedzie bzykal. szuka chlopak stabilizacji, chce miec zone dzieci. ale nie poswieci przeciez sexu z kolejnymi laskami dla tego. nie zmienisz go. mam nie jednego takiego znajomego. niby rodziny i wogole a pocichu tylko rozmowy o tym jak i jaka zaliczyc kolejna laske