Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdradzona

Czuje sie ZDRADZONA...ODESZLAM

Polecane posty

Gość chyba zdradzona

Otorz tak jak w temacie... bylam z chlopakiem dobrze ponad rok, jednak odeszlam. On twierdzi ze to nie zdrada... ja inaczej uwazam. Ma taka przyjaciolke... jak bylismy razem miesiac fotka jak siedzi (on jej ) na kolanach ... ok, pomyslalam co tam, krotko razem jestesmy, to tylko fotka a oni sie od dziecka znaja. Lecz pozniej kolejna taka fotka, ona go lapie za raczke... ostatnio znalazlam w jego kompie juz taka , co na jej widok az mi serce zaczelo bic szybciej... ona i on na jej lozku w jej domu, przytuleni glowka przy glowce i ona pod kocem... dodam, ze wiedzialam ze on jest u niej wtedy ale nie przypuszczalam nic takiego. Nie byli sami, na zdjeciu sa tez inne osoby. Ale oni tak razem, tacy objeci , ona buziak do fotki... zerwalam. On mowi , ze to nie zdrada, ze to kumpela z ktora zna sie od dziecka itd... nie chce mis ie tego sluchac. Czuje sie zdradzona, zniewazona, ponizona. Co to za kumpela z ktora sie obsciskuje?

Gość niunia19.17
pogadajcie, powiedz ze nie przeszkadza ci jak on sie z nia spotyka,ale to ,że przytulają się do siebie i w ogóle... a poznał Cię chociaż z nią??

Gość chyba zdradzona
poznal, poznal... szczerze nie przepadam za nia , ot taka pusta dziewuszka co nie widzi swiata poza czubkiem swojego wypudrowanego przesadnie noska...

Gość chyba zdradzona
ponad 20 , dziecko sobie mozesz mowic do swojego odbicia w lustrze. Jak Ci sie nie widzi to nie czytaj . Nastepna/y pewnie co robi tak samo jak Ci dwoje :/

Gość kalendariummalzenstwa
bedzie robic wszystko zeby jemu sie z nikim nie ulozylo.... a poza tym takie glupie gaski uwodza facetow...

Gość ja Tobie powiem
szczerze bez złośliwośc napiszę:jestem taką kumpelą od zerówki i gdybym tylko kiwnęła to by się ze mną przespał ale kompletnie tego nie chcę bo stracę kumpla,nie chciałam Cię dołować ale mam takie wrażenie cały czas

Gość chyba zdradzona
i wlasnie dlatego go zostawilam... bo wiem jakie sa takie "kumpelki" ... nie twierdze ze kazda, ale wiekszosc, sama napisalas wystarczy kiwnac palcem...

Gość chyba zdradzona
kalendariummalzenstwa juz to robi, bo raz naklamala ze mnie niby z kims gdzies widziala . Poza tym nie wierze, ze ona ma do niego czysto kolezenska realcje, jakos kurcze nie moge w to uwierzyc, moze dlatego ze sie kiedys, pare lat temu calowali, nie wiem...

Gość niunia19.17
znajdz sobie kogos innego... ile razy czyta sie tu o tym jak "przespałem się z przyjaciółką" ehhh... a to tylko facet:)

Gość ja Tobie powiem
ja nie chcę bo cenię sobie tą znajomość ale mimo ,że z wieloma laskami był ja mam takie nieodparte wrażenie,że tylko pozwolić

Gość chyba zdradzona
zawsze szczery to niech myka do niej... jak ortografia taka wazna ;)

Gość chyba zdradzona
no wlasnie, facet to facet... a ona ma dosc ekhm... opinię sugeryjaca co nieco... mimo wszystko. Nie to ze oceniam kogos po tym co o nim mowia, no ale... jednak troszke wplywa to na moje postrzeganie jej. On ciagle teraz skamle, ze to nic nie znaczy, ze on z nia by nic w zyciu, ze oni w swojej paczce ( taka grupka znajomych bliskich) zawsze sobie robia takie zdjecia i o to nikt nie ma pretensji, ze przeciez by jej nie pocalowal itd... ale... ja tam mu nie wierze...

Gość chyba zdradzona
ja Tobie powiem tez mam kumpla od zerowki, znamy sie jak lyse konie , kiedys nawet do mnie swirowal ale nie chce z nim nic, nie umialabym z kims kogo tak dobrze znam. I w zyciu bym sobie nie robila takich zdjec, to chore... nie wiem czy to ja jestem taka dziwna i mam takie dretwe zasady czy to oni tacy wyluzowani...

Gość ja Tobie powiem
zawsze Ci będzie jakoś nieswojo

Gość niunia19.17
a dlaczego nie zabiera cie jak idzie do niej??? powiedz ze chcesz tez byc na tych spotkaniach z nią.

Gość chyba zdradzona
on bardzo rzadko do niej chodzi a jak tak to tylko w wiekszej grupie, w kilka osob. Ja do niej nie chodze, bo jej nie lubie, nie mam o czym gadac z panna co opowiada z kim i gdzie albo co ona sobie nie kupila ostatnio... juz nie wspomne o tym, ze ona odzywa sie do niego tylko jak cos chce, tzn jak chce nagrac sobie jakis film.

Gość ja Tobie powiem
chcemy się czuć najważniejsze dla swoich chłopców i ja Cię rozumiem

Gość chyba zdradzona
jak zobaczylam to zdjecie to sie wydarlam ile sil w plucach, ze moze sobie do niej spierdalac bo ja nie chce byc w ciula robiona, ze nie toleruje takiego czegos, ze co to w ogole ma byc :/ on sie rozryczal, ale juz za pozno... gada ciagle ze ja wlasnie jestem najwazniejsza, ale jakos tego nie widze. Ciagle do mnie pisze, nawet napisal ze jak chce to moze z nia i ze mna sie spotkac i ona mi sama powie ze miedzy nimi nic nie ma, ze to bylo tylko zdjecie zrobione przy okazji nic nie znaczace... pfff...

Gość niunia19.17
to powiedz jej ze nie ma sie wpier***ać w was a mu ,że Cie to nie obchodzi ale nie podoba ci sie to zeby sie spotykał z nia i tego nie chcesz!!!!

Gość ja Tobie powiem
porozmawiaj z nim szczerze ,przepraszam ale właśnie MÓJ własny chłopak przyjechał ,trzymam kciuki

Gość chyba zdradzona
nie chce z nia gadac, bo zaraz cala miejscowosc bedzie wiedziala, bo jej pow nic nie mozna... a ona sie chwali , ze zwiazki rozbija... chwali sie komu to nie dala itd... z takimi ludzmi nie ma dyskusji, raczej monolog ktory zostanie przeinaczony i rozpowszechniony... Nie wiem czy z nim w ogole jest sens gadac, odzywac sie do niego?

A ja Tobie powiem że rozumiem Cię doskonale bo od tego się zaczyna, niewinne fotki, trzymanie raczki itp...ciekawa jestem co sie dzieje kiedy nie są robione zdjęcia?

Gość aga889
jesli go kochasz to bedziesz tesknic...z czasem emocje opadna... moglas postawic mu ultimatum-albo jest z toba i zzrywa kontakty z tamta dziewucha albo-NARA. jesli mu na tobie zalezy....zrobi to...

Gość chyba zdradzona
Wlasnie gdybym ja nei rozobila problemow , to oni by sie codziennie widywali a tak raz na jakis czas... rzadko sie widuja i nigdy nie sa sami. Dodam, ze ta panna z kadym kolesiem robi sobie takie fotki! jednego kolege mojego chlopaka na jedym zdjeciu zlapala praktycznie za krocze, bo trzyma ewidentnie reke miedzy jego nogami i zaciesz... oczywiscie wtulona w tego kolege jak we wlasnego mezczyzne...

Gość aga889
no mysle ze w tej sytuacji chlopak nie mialby wyjscia...skoro ty mialas juz obawy wczesniej,i on o tym wiedzial a mimo to pozwolil na taka sytuacje...to o czym tu dyskutowac. ja postawilabym sprawe jasno-albo rybki albo akwarium. on sobie moze tlumaczyc ze to NIC TAKIEGO ,a ja sie na to NIC TAKIEGO nie zgadzam i koniec. A jesli on bez tego zyc nie moze ,to niech szuka innej naiwniary,ktora bedzie to tolerowac...

Gość chyba zdradzona
Ja mu powiedzialam, ze dla mnie to jest zdrada... a on nie umie tego pojąć.

Gość niunia19.17
to widocznie nie widzi i powodu by zerwac z nia znajomosc i najwyrazniej nie chce tego robic.. postaw mu ultimatum "albo ja albo ona"