Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdradzona

Czuje sie ZDRADZONA...ODESZLAM

Polecane posty

Gość hehehehhhee
chyba zdradzona, lecz się babo, bo masz jakieś omamy.

Gość chyba zdradzona
nie jestem z nim, odeszlam od niego to co mu bede ultimatum stawiala... szczerze, nie wroce do niego na 99%. Za duzo dzialaja mi na wyobraznie te zdjecia... domyslacie sie pewnie w jakim kierunku moje myslenie idzie... raz kiedys mu tak powiedzialam, ze jak z nia bedzie sie nadal kolegowal to z nami koniec, zerwal z nia kontakt. Po jakims czasie zapytal, czy moze odbierac jak ona dzwoni , pozniej czy moze isc do kolegi jak ona jest u tego kolegi. Powiedzialam, no idz co mi tam... itak jakos o tym oboje zapomnielismy, dopiero ta ostatnio znaleziona fota mnie tak rozwscieczyla , ze nigdy w zyciu juz z nim nic! lochhh jaka bylam wsciekla myslalam ze go rozszarpie

Gość chyba zdradzona
a i dodam, ze zawsze pytal czy moze isc gdzies gdzie ona jest...

Gość aga889
kochasz go jeszcze?

Gość chyba zdradzona
pewnie tak, bo takie uczucia z dnia na dzien przeciez nie mijaja...

Gość aga889
no to ja bym sprobowala jeszcze-jesli on nadal o to zabiega... teraz juz wie ze w takich sprawach nie bedzie z Toba przelewek...:)

Gość chyba zdradzona
nie wiem czy dam rade , ciagle mam jakies glupie mysli i podejrzenia

Gość aga889
zawsze bedziesz je miala... nie z nim to z innym... Ja osobiscie nie wierze ze facet moze byc wierny jednej kobiecie do konca zycia...Za duzo juz mam za soba....jesli chodzi o ta dziedzine zycia...:(

wiesz co nie ma zwiazku bez zaufania . Jezzeli ty mu nie ufasz , myslisz ze moglby cie zdradzic to nie marnuj sobie czasu ja jestem z moim chlopakiem juz 3lata i wogole mu nie ufam :( ale tez nie mam sily zeby go zostawic ..ale ztego wszystkiego jest wiecej smutku niz szczescia ... wiec nie wracaj do niego o ile masz sile ...a jezeli juz to tak za pare tyg.dopiero niech przemysli sobie dokladnie co zrobil i kto jest dla niego najwazniejszy ..jezeli w tym czasie on pojdzie do tamtej laski ciesz sie tylko ze to skonczylas teraz :) a mam do ciebie pytanie ile dni temu znim zerwales???

Gość chyba zdradzona
tydzien temu rowny

Gość hmmhmmm
Myślę, że zrobiłaś słusznie. Nie ma co już tego roztrząsać. Dla każdego są pewne granice. Szkoda, że wcześniej nie usiedliście i nie wyzaczyliście ich sobie w szerej rozmowie. Twój chłopak sam chciał je zbadać no i w końcu przekroczył. Dla niego to było nic, dla Ciebie już za dużo i masz do tego prawo. Pozostało teraz wyciągnąć z tego wszystkiego jakieś wnioski na przyszłość.