Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhksh

co odowiedziec facetowi na pytanie czemu chce byc sama?

Polecane posty

Gość sdhksh

facet chce sie ze mna umówic ja jestem na takim etapie zycia ze nie che sie z nikim wiazac co mam powiedziec facetowi zeby go nie urazic? dodam ze facet zuca tekstem -moze umowimy sie na kawe, albo wyskoczymy gdzies do knajpy? co powiedziec/

Gość spierdaalajjj

Gość sdhksh
ok ale to jest znajomy nie obcy taka sytuacja on mowi- moze wyskoczymy do knajpy(czyt. to bedzie randka) chyba nie powiem ze teraz nie chce sie z nikim wiazac, bo to zabrzmi jakbym oczekiwala ze na drugiej randce mi sie oswiadczy

Gość żona zarabiająca
nie dziekuje, zapraszam za jakiś czas

Gość Biurwa
ale macie kombinacje w glowie. Powiedz po prostu prawde. Ale ty jedno mowisz a co innego masz na mysli. Takze mow sobie co chcesz malo mnie to obchodzi, mozesz mu nawet powiedziec "dzis jest Sobota".

na razie to jest propozycja wspolnego wyjscia - a nie zwiazku :D jeszcze masz czas by mi powiedziec ze nie chcesz zwiazku albo masz czas by zmienic zdanie:D

Gość 1234567....
no wiesz wyskoczyć gdzieś razem możecie na piwo czy do kina najwyżej po pierwszym spotkaniu powiedz mu szczerze że nie jesteś na razie gotowa na żaden związek i jeśli go lubisz zaproponuj że możecie od czasu do czasu wyskoczyć gdzieś razem albo powiedz od razu mu że kino piwo czy jakieś niezobowiązujące spotkanie tak ale Ty nie jesteś gotowa.......