Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omdajnoriano

Kreta sciezka poprzez las...

Polecane posty

Gość omdajnoriano

Zastanawiam sie nad letniskiem w lesie. Czy znacie jakies urocze miejsce, z dala od miejskiego gwaru,koniecznie gdzies w lesniczowce ? Z gory dziekuje :)

Gość kiedy przyjdzie na to czas

Gość Biurwa
gdzies tak, takich miejsc moja droga w Polsce jest od groma i troszeczke, takze co tu polecac po prostu robic. Swietna sprawa, wrecz rewelacja w te sloneczne dni, tylko trzeba umiec sobie zorganizowac taki wyjazd nie siedziec na dupie, ale np. robic wycieczki po okolicznych wsiach. Wziac mape do reki, poczytac o okolicy. Ew. moga miec w lesniczowce rowwery albo mozna rowery przywiezc ze soba.

Gość omdajnoriano
biurwa - ja na dupie nie siedze, nawet w pracy :) gdyby byl samochod nie byloby problemu ze znalezieniem, a tak...

Gość Biurwa
dlaczego samochod? masz interenet, masz ogloszniea, amasz w koncu telefony do lesnictwa. Bo rozumieme ze to ma byc lesniczowka oddalona od wszelkiego gwaru. A na dupie w sensie ze w zasazdie to w takiej lesniczowce nie ma za wiele do roboty a dzisiejsi ludzie szceegolnie mieszczuchy moga reagowac na cos takiego wrecz alergicznie. Ale tak jak pisalem nie ma nic fajniejszego niz goracy dzien i nicnierobienie, chociaz takie calkiem nicnierobienie przez np. 2 tygodnie to ciezka sprawa, jak czlowiek ma prace to co innego, ale jak jedzie na wypoczynek to otrzeba sobie samemu zorganizowac a za wiele to na takim odludziu nie ma. Ja uwielbiam cos takiego wlasnie, do tego spacery nad jeziorko, ognisko wieczorem, i dalesze wedrowki gdzies po wioskach. To jest super uczucie jak sie wchodzi do takiej wiekszej wioski gdzie jest jakies male centrum, ludzie sa jakby z innego swiata, zycie toczy sie swoim torem. Czesto dzisiaj tez ludzie sa tam znudzeni ale jest to fajne bo ci ludzie emanuj inna energia, a nawet jak jest to jakis osrodoek turystyczny z kapieliskami i roznymi sklepami, knajpami to tez jest fajne w sumie.

Gość omdajnoriano
wlsnie o takie cos mi chodzi, biurwa. widac, ze mamy podobne zdanie na temat wypoczynku. dzieki :)

Gość omdajnoriano
kiedy przyjdzie na to czas -> hahahaha, dziekuje za podklad muzyczny

Gość kiedy przyjdzie na to czas
Do usług, Szanownej Pani :)