Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelkawawa

duzo starszy mężczyzna

Polecane posty

Gość nelkawawa

hej.a więc tak. mam 19lat i od jakiegoś czasu podoba mi się 30letni mężczyzna. lubię ludzi w jego wieku bo wśród takich się wychowałam. nie wiem jak mam go bliżej poznać?mieszka 2klatki dalej.z tego co wiem jest sam.spodobało mi się w nim chyba to, ze to on pierwszy zwrócił na mnie uwagę. przyglądał się i nadal to robi, potrafi tak bez końca.nigdy nie mam okazji by z nim porozmawiać bo przeważnie jak go spotykam to idę ze znajomymi.mój przyjaciel chce abym wsunęła mu do skrzynki na listy kartkę z numerem. wydaje mi się to trochę dziecinne..chociaż na mojego przyjaciela taki sposób podziałał (poderwała go tak jego obecna żona). nie wiem co mam robić. w jakimś stopniu się w nim zakochałam. wiem, ze to głupio zabrzmiało. ja juz nie wiem co mam robić:( z góy dziękuję za odpowiedzi. PS. prosze bez obraźliwych komentarzy każdemu wolno się zakochać, a nie należę do gatunku małolat co lecą na kase i mają pstro w głowie. pozdrawiam:)

"w jakimś stopniu się w nim zakochałam" Raczej zauroczyłaś ;) Rozważ wszelakie za i przeciw, spróbuj się dowiedzieć czegoś więcej o nim, i zdecyduj czy chcesz z takim facetem być

Gość nelkawawa
tak to miałam na myśli. ale słowo zauroczenie wypadło mi kompletnie z głowy ; ) już nie raz myślałam nad tym. po prostu chciałabym się jakoś do niego zbliżyć, bardziej go poznać. ale za cholerę nie mam pomysłu jak.

Pomysł z wsunięciem mu kartki z nr telefonu nie jest taki głupi ;-) facet będzie wiedział, ze jesteś pomysłowa i zainteresowana nim.