Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szybka

KAFE ZESZŁO NA PSY

Polecane posty

tak jak wyzej ,na psy ,sami psychole albo małolaci ,rzucił-a,czy urosnę ? itd .qrwa ja jak zadałam poważne pytanie to jedna laska tylko na pisała ,jeszcze ma niepełne informacje,qrwa nawet nie ma zkim pogadac powaznie

Gość
bo to pytanie nie na ogólny tutaj ludzie siedze z nudó całymi dniami to nam odbija i normalne tematy i odpowiedzi nie maja szans idz na zdrowie i urode

A poza tym jest to forum DYSKUSYJNE i każdy może nawijać o czym tylko chce niekoniecznie posiadając gigantyczną wiedzę. Laska, uspokój się. Też fenomenem nie jesteś, skoro sama o tej chorobie mało wiesz i pytasz na forum.

I jeszcze jedno. Wk**wiają mnie tacy ludzie jak Tu, którzy wymagają od społeczeństwa wiedzy na temat niewiadomoczego. Jak masz problem z tą chorobą, to do lekarza, a nie na forum. A jeżeli koniecznie wiedzę chcesz czerpać z internetu to jest taka fajna strona jak google, ewentualnie możesz wbić na jakieś medyczne forum. I po sprawie.

Gość ja mam 45lat
tak jest na kafe albo ci sie podoba i piszesz albo ci sie nie podoba i nie piszesz

tu się nawija o gównach i o urojonych ciążach, jeżeli chciałaś fachowej porady wystarczyło wejść na jakieś forum medyczne. Ja tak robię :p