Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krepujaca sprawa

wstydze sie przed chlopakiem swoich piersi...

Polecane posty

Gość krepujaca sprawa

spotykam sie z chlopakiem,ktory jest 6 lat mlodszy...kocham go.Ale nie potrafie pozbyc sie wstydu,kiedy dochodzi miedzy nami do zblizenia. Sypiamy ze soba od 2 miesiecy-a ja jestemzawsze w staniku...:( mam 30 lat,8letniego syna-a moje piersi sa poprostu BRZYDKIE :( w staniku jeszcze jakos wygladaja,ale kiedy go zdejme-porazka:( i ta mysl psuje mi cala radosc z seksu:(

Gość qrdupel
Pokaż zdjęcie to ocenimy.

Gość sjsyss
a czy on widział juz twoje piersi bez stanika??

Gość ta jak ci powie
ze masz brzydkie piersi to mu powiedz ze wytrysk 8 sekundowy tez do osiagniec nie nalezy

Gość chodziloooo
oczywiscie po 8 sekundach ale i tak kazdy sie domyslil

Gość krepujaca sprawa
nie mam zdjecia,od niedawna mam neta nawet nie wiedzialabym jak je tu umiescic.... wiadomo ze po ciazy i karmieniu piersi nie sa juz takie jak u mlodej dziewczyny...ja zawsze bylam szczupla,nosze rozmiar C ale kiedy zdejme stanik ,piersi leca na dol...:( kiedy sie poloze to juz calkiem porazka....zupelnie jakby byly puste. Chlopak mowi ze przesadzam,ale narazie to toleruje. Wiadomo jednak,ze kiedys trzeba bedzie cos z tym zrobic

Gość krepujaca sprawa
nie, nie widzial bez stanika

Gość aczy
twoje piersi gwizdza?

to zacznij jej ujędrniac, poszukaj na necie cwiczen na biust, kub sobie balsamy ujedraniajace, zadbaj o nie, bedzie lepiej tylko nic samo sienie zrobi

Gość krepujaca sprawa
dbam o nie... na te cudowne kremy to juz troche wydalam... one sa poprostu puste w srodku:( Faktycznie cwiczen nie probowalam...

Gość sddfsdf
balsamy nie pomagają wniosek : albo zaakceptować, albo zrobić sobie operację ja tylko dodam, że faceta podniecają cycki po prostu, niewazne jak wyglądają. Jeśli jesteś dla niego pociągająca i atrakcyjna to nie bedzie myslal że masz brzydki biust

Gość sddfsdf
balsamy i cwiczenia nie pomogą! grawitacji nie da się pokonać i już

Gość krepujaca sprawa
troche mnie podnioslas na duchu...:)

Kiedy wy kobiety zrozumiecie, że jak facet kocha, to wszystko zaakceptuje? Nie będzie mu przeszkadzały małe pryszcze ani duże melony ani obwisłe, nie będą mu przeszkadzały piegi ani kolor włosów i wiele innych rzeczy.

Gość krepujaca sprawa
gdzies jednak zawsze jest ta mysl,ze sie rozczaruje. no w kazdym razie-napisze,jesli juz peknie ta moja -byc moze glupia-BLOKADA>>> Dzieki za to ostatnia wypowiedz Mr_Bad_Guy ......

Gość Aska_6788
autorko, żyjemy w takich czasach, że wszędzie dookoła (w mediach) świecą gołymi cyckami, zwłaszcza silikonowymi. Ale w prawdziwym życiu kobiety nie muszą być powypychane takimi różnymi specyfikami żeby się podobać :) założę się, że po prostu zwracasz na to uwagę i ten problem osadzony w psychice jest znacznie wyolbrzymiony! Tak jak zresztą wypowiadał się powyżej przedstawiciel męskiej strony, jeśli kocha i mu zależy, to podobasz mu się i w pełni Cię akceptuje. Głowa do góry :)

Gość krepujaca sprawa
wiem,ze masz racje Aska...gdzie sie nie spojrzy to silikony...:( tu dodatkowo jest jeszcze taki watek,ze ow chlopak przede mna mial dziewczyne mlodsza od siebie...sliczna i zgrabna:( ..... A wiadomo,kazdy chcialby bys> w oczach tej drugiej osoby...

pewnie ta młodsza miała cycki marzenie... nie to, co starsza pani koło 30 - tu juz tylko żal i nędza...

Gość krepujaca sprawa
kazdy chcialby byc < NAJ> w oczach tej drugiej osoby...-mialo byc :)

Gość krepujaca sprawa
nic dodac nic ujac ...KOMIKU

Gość O Rany...
..Komiczne, po 40 -tce mogą rajcować i nie muszą być FF :P

Krępująca, mam młodszego faceta i nie powiem co myślałam Przedtem o swoich :D ..zobaczyłam, Jak Jest - dzięki niemu.. :D Jak Kocha, to i bez stanika, protezy, sztucznej szczęki, peruki.. :P ..jesteś dla niego Debest.. :D

Gość Aska_6788
Komiczne, tak delikatnie pozwolę sobie zasugerować, może udałbyś się na jakiś inny topik, Panie "krzewicielu prawdy" nt trzydziestoletnich kobiet, hm? i już do autorki :P - ależ ja Cię doskonale rozumiem, ja mając mniej lub bardziej urojone problemy odnośnie mojego tyłka :P byłam skłonna nawet z łóżka wycofywać się przodem żeby się nie przyglądał :P obecnie uważam to za dosyć zabawne ;) (odkąd wyjaśnił mi, że uważa że jestem piękna ;) Wiem też, że jako kobiety mamy tendencję do właśnie przesadnego przejmowania się własnym wyglądem. My się skupiamy na własnych mankamentach, a oni o nich nie myślą, nie zwracaja takiej uwagi, jak my zafiksowane na swoim problemie. Ja kocham mojego faceta, ostatnio troszkę mu przybyło ;) ale mógłby ważyć i ze 100 kilo, a i tak bym go kochała (byle w łóżku był sprawny tak jak teraz :D ;) ) nie zwracam uwagi na jakieś jego niedoskonałości, każdy je ma, jesteśmy tylko ludźmi, ja uważam że jest przystojny, seksowny, cudowny. I to działa w dwie strony, uwierz mi :)

Gość O Rany...
Skrępowana- Nie Daj Się! Rób słynne ćwiczonko z Hollywoodu: "Mus-to -Mus.." - działa! :D

Gość krepujaca sprawa
o RANY-hehe,dzieki :)

Gość O Rany..
Aśka- brawka.. :D Trzydziestoletnie biusty - UP! Ja co prawda bez stanika, ale zawsze jak na modowej sesji.. żeby pięknie się układał, oświetlony był... :P :P :P ..A okazuje się, ze Kształtny i Piękny... :D ..choć po 30-tce, Komiku... :P :P :P