Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krepujaca sprawa

wstydze sie przed chlopakiem swoich piersi...

Polecane posty

Gość O Rany..
..A proszki.. :D Baby muszą sie wspierać... :D Ja tam bym chciała mieć C-D, choćby naleśniczki do ujędrniania.. :D ..Walcz!

Gość krepujaca sprawa
DZIEWCZYNY,JESTESCIE NIE DO POBICIA :D

Gość Aska_6788
O Rany.. 🖐️ :D krepujaca sprawa, po prostu wszystko należy od nastawienia :) więc głowa do góry i biust do przodu ;)

Gość jak masz
takie male jak opisujesz. to prawie jak sex z facetem :O:O

Gość Aska_6788
no i widzisz autorko, zawsze pojawi się jakiś frustrat lub frustratka, którzy to poczęstują Cię takim tekstem jak ten powyżej...ale nie należy się bynajmniej przejmować :)

Gość komik wiesz co
wstydziłbyś się panna ma problem ze sobą , wstydzi się swego partnera a ty walisz takimi tekstami \" daj fote tych swoich cycków - serio pisze.\" a fujjj :p

Gość ijuihuishj
możesz ją podbudować nie patrząc na zdjęcie

brzydze sie kłamstwem :P nie widzialem, moge co najwyzej powiedziec, ze starsze panie - 30 latki maja zazwyczaj piekne długie piersi do samej ziemi... :P

Gość komik wiesz co
pomógłbyś dla autorki gdybyś napisał - mogę je odbudować :p

Gość komik wiesz co
ze starsze panie - 30 latki maja zazwyczaj piekne długie piersi do samej ziemi... starsze panie w tym wieku doskonale wiedzą jak dbać o biust smażąc placki ziemniaczane upychają je w kieszenie fartuszka , w obawie przed ochlapaniem ich gorącym tłuszczem :D

Gość O Rany...
..jak masz Takiego małego jak myślę, to.. jak sex z Kobitką... :P :P :P

Gość O Rany...
Komik.. Faceci po 30-tce Niestety nie maja Takiego Długiego, jak By Mogli.. Ale nie martw się: nieważny Rozmiar; Ważne UCZUCIE... :P :P :P

starsze panie w tym wieku doskonale wiedzą jak dbać o biust smażąc placki ziemniaczane upychają je w kieszenie fartuszka , w obawie przed ochlapaniem ich gorącym tłuszczem bardzo fajna teoria:) swoją drogą........ciekawe czy komiś wymienił swoją lasie na młodszy model - czy kupił jej po prostu fartuszek :)

Gość cycusie to cycusie *

Gość O Rany...
..oraz: nieważne, Jaki Mały - Bbyle był Figlarny... :P :P :P

Gość O Rany...
Aska, nie uciekaj.. :D Autorko, chyba już Wiesz, co Robić.. Trzymaj sie ..za Biust.. :D I..UP, UP.. :D

Gość O Rany..
Koneserom 18-tek Dziękujemy :D

komiczenko:) ale katalogi z fartuszkami już przeglądaj:D z tego co kojarzę to niewiele jej brakuje:)

Gość sssssssssssssyyyyyyyyyyy
tez sie wstydzilam swoich piersi,po trzech ciazach nie sa juz jedrne ale dla mojego faceta sa najpiekniejsze,chcialam nawet zrobic sobie operacje plastyczna ale moj facet stanowczo sie na to nie zgodzil, kocha moje piersi takie jakie sa,dla niego sa najpiekniejsze chociaz ja mam inne zdanie o nich,jezeli naprawde sie kogos kocha to nie wazne czy te piersi wisza czy sa jedrne

Gość ijuihuishj
a jak będzie miała 30 i zwisy to ją z tego powodu rzucisz?

Gość komik wiesz co
ale o fartuszku już czas pomyśleć :p jest jeszcze jedna opcja zawsze to można okręcić się nimi wokoło pasa zawiązać z tyłu na supełek i ogrzewać nerki :D

"ale dla mojego faceta sa najpiekniejsze" mezczyzni to jednak patologiczni kłamcy "chcialam nawet zrobic sobie operacje plastyczna ale moj facet stanowczo sie na to nie zgodzil" i koszmarne sknery :D sory, ale jesli któras wierzy, ze dwie dżdżownice, jakie niktóre baby maja zamiast piersi sa dla faceta najpiekniejsze, to nie mam słów... co innego kochac ale co innego obiektywnie oceniac urode... Ps po 3 ciążach tez mozna miec niezłe cycki

swoja drogą to fakt chyba lepiej mieć niewielkie cycki wtedy jest jednak szansa na opcję - do nóg:) nie do ziemi:D

Gość sorry ale jeżeli
któryś z was wierzy że po 30ce mu urośnie.. i jak ma małego to Ogier.. :D Biedna przed 30 będzie się męczyć.. :P Co innego kochac a co innego musieć z takim.. ogrem :P

autorko a ty się nie przejmuj tylko pokaż cycki :P jak kocha to będzie ci kłamał :P wystarczy, że będziesz udawać , że mu wierzysz:D

Gość sorry ale jeżeli
będzie nawijał na wałki i prostował prostownicą - to może ta przed 30 strzymie... :D ..z kochanym za starania staraczkiem :P