Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa Gosia

JESTEM CIĄŻY Z DRUGIM DZIECKIEM PO DŁUGICH STARANIACH

Polecane posty

Pół roku tem doszliśmy z mężem do wniosku ze nasz synek ma trzy latka to czas na drugie dziecko...ale przez to ze tak bardzo tego pragnelam nie było rezultatów aż w końcu sobie odpuściłam i nie myślalam o tym az wczoraj na tescie pokazały sie dwie kreseczki...dziewczyny nie starajcie sie na sile bo nic z tego nie wychodzi trzeba troche wyluzować u mnie sie sprawdzilo. POZDRAWIAM

Gość wlasnie
gratulacje:)ja dzisiaj zauwazylam 2 kreseczki(pierwsze w zyciu:))

Gość yyyyyyyooo
6 miesiecy to wedlug ciebie dlugo tzn dlugie starania-chyba sie mylisz w kazdym badz razie wielkie gratulacje

Gość wlasnie
praktycznie po miesiacu staran,ale nie takich typowych staran dzien w dzien po kilka razy tylko co 2-3 dni i jak widac efekty sa:)

dla mnie to było długo bo z pierwszym dzieckiem nie bylo przoblemow odrazu po slubie zaszlam w ciaze...juz mialam głupie mysli ze przy cesarce mi cos uszkodzili i dlatego nie moge zajsc ale jak widac mylilam sie...hehe

racja :) ale wiesz, ze czasem nie da sie przestac myslesz, jak sie bardzo chce.my sie staramy o 1, jak narazie nic :) ale masz racje, wyprobuje metoda, co 2-3 dni :) hihihi Pozdrawiam i gratuluje