Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulia5

MOja mama chce założyć sukienke MINI na mój ślub!

Polecane posty

Gość Paulia5

Za miesiąc ślub i moja mama wczoraj kupiła sobie na tą okoliczność kreację. jak ja zobaczyłam to zwaliło mnie z nóg. jest to króciusieńka sukienka ledwo zakrywająca pośladki w kolorze czerwonym, bez jakichkolwiek ramiączek. coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item655446933_elegancka_czerwona_sukienka_z_kokarda_34_xs.html . mama ma 41 lat, wiec jest młodą atrakcyjną kobietą,ale bez przesady. Uwazam ze nie powinna jej zakładac. Rozmawiałam z nią o tym i mówi ze przesadzam a poza tym wydała na nią sporo pieniędzy plus czerwone buty i nie bedzie kupować nowej. Jejku poradzcie coś, nie chce się wstydzic za własną mamę, to niesmaczne, tym bardziej ze, rodzice mojego narzeczonego są to starsi ludzie po 60-tce. poradzcie:(

Gość to smutne Sylwio
Twoja mam na pewno chce czuć się mloda! Pozwól jej na to.... (tymbardziej jeśli ma dobrą figurę- ma?) nie martw się - najbardziej odpowiadasz i tak za siebie Samą, zadbaj żebyś Ty nie popelnila żadnej gafy, bo zapewniam Cię że na ślubie to wlaśnie Para Mloda anie kto inny jest w centrum uwagi :))) pozdrawiam!

...rodzice winni być dla nas wzorem,więc nie krytykuj \"ryczącej czterdziestki\"..,mam nadzieję,że mamunia jest szczupłą kobietą:):)Ciesz się,że masz tak młodą mamę:)

Gość Paulia5
wiec uwazacie ze powinna zalozyc ta sukienke. ona jest taka wyzywająca:O

Gość Paulia5
haloooo

Gość bumtralalalabum
mi sie nie podoba, i wyglada twoj post na prowokacje twoja mama bedzie wygladac jak kobieta lekkich obyczajow - ale to jej sprawa jak chce niech ubiera sie w nia.. tobie pewnie tez bedzie wstyd.. mlodo cie urodzila, ty tez wychodzisz mlodo za maz.. a co na to twoj ojciec? niech przemowi zonie do rozsadku i juz.. moze go przekonasz.. ale bedziesz miala wesele :D hahahaha

Gość Paulia5
i wyglada twoj post na prowokacje a niby po czym to oceniasz, dla was wszystko to prowokacja:O tak młodo mnie urodziła. a ja mam 23 lata więc bez przesady, to jest normalny wiek na ślub, nie każdy chce czekać do 30stki ale bedziesz miala wesele hahahaha no wesele bede miała tak czy inaczej

Gość bumtralalalabum
wcale nie mlodo - 41 - 23 = 18 lat - ledwo dowod dostala :P musiala zajsc w wieku 17 lat - moim zdaniem to bardzo mlodo :P matka bedzie wygladala jak kobieta lekkich obyczajow w tej sukience.. zenada :P :D hahahaha

Na poprawinach pewnie będzie tańczyć na rurze :D Za nic bym matce nie pozwolił , by w takiej sukience poszła :O

Gość Paulia5
no przeciez napisałam ze młodo mnie urodziła. nie umiesz czytać?

Gość ekkkr
mam 40lat i sadze,ze taka sukienka na wesele nie pasuje i obojetnie czy osoba ma 20 czy 40 lat.A z ta rura - swietne! :D

Gość Paulia5
tez sądze ze nie pasuje,a wy tu piszecie jakby to była moja wina i sama bym ją namawiała na taka sukienke

Gość hehheheheh
Twoja mama ma chyba jakieś kompleksy, że jest gorsza bo urodziła córkę tak młodo itp, przez co wydaje jej się, że będzie 'fajniejsza' jeśli pokaże wszystkim swoje zgrabne nogi możesz np robić o to mega wojnę co na pewno w końcu poskutkuje ale jeśli rodzice finansują w dużej mierze ślub to jakoś tak nie wypada.. albo się niestety pogodzić.. no chyba jeszcze możesz stroić fochy ;) może pomoże :P

Gość bumtralalalabum
dobra , nie doczytalam przyznalas, ze mlodo - to o czyms swiadczy - prawda? a z ta rura - swietne :D hahahaha

Gość bumtralalalabum
nie chcialabym miec takiej matki - szczerze Ci wspolczuje :D

Gość RURA WYMIATA
ALE WIEM COŚ O TYM, BO MOJA ZAKŁADAŁA AZ DO 50 TAKIE PRZED KOLANA ,fakt figurę miała

Gość do bumtralabum
czy jakos tak. A ja tobie wspolczuje :-o Do autorki, zaproponuj jej ugode ;) Niech te kiecke zalozy na poprawiny ;)

Gość tani chwyt reklamowy
bo znalazlabys zwykle zdjecia gdybys naprawde chciala nam pokazac ta sukienke a nie dawala link do allegro..

Gość Paulia5
tak jasne chwyt reklamowy:O.o jejku ludzie ludzie:O

Gość bbbbbbbbbbbb
W samej sukience nie ma nic złego, ale w połączeniu z tęskniącą za młodością 40stką... Na pewno zostanie to odpowiednio skomentowane i zapamiętane. Ale ona jest dorosła, jeśli chce się tak ubrać to niech się ubiera. Wstydzić się nie musisz za nikogo. Natomiast nikt Ci nie broni wyrazić swojego zdania, że sukienka nie jest odpowiednia do okazji i wieku, możesz jej też powiedzieć, żeby popytała koleżanek/ciotek/kuzynek o zdanie.

moja mama kupila malinowy ze tak powiem komplet. zakiecik slicznie skrojony, spodnica przed kolano z wysoka talia , ale do tego bedzie miala czarny top bez ramiaczek. jakzdejmie zakiecik bedzie sie mogla pochwalic sliczna figura ladniejsza od corki w wieku 49 lat i ja sie bardzo z tego ciesze. ale fakt ta sukienka na zdieciu to lekka przesada.

Gość gość
Postaw jej jasno granice ze jeśli chce iść na twój ślub to nie może w tym albo poproś ja o wybór innej sukienki żeby nie zepsuła ci tego dnia. Powiedz jej tak