Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vredotaaaaaaaa

Okazuje się, że nie mam nic...

Polecane posty

Gość Vredotaaaaaaaa

1. Nie mam żadnych znajomych, nikogo. Siedzę sama przy kompie. 2. Nie mam chłopaka i do tej pory nigdy nie miałam. Pewnie odpychająca jestem. 3. Nie mam pracy, choć skończyłam studia. 4. Jestem z małej miejscowości, z której pewnie nigdy się nie wyrwę. :( :( :(

Gość 8454135435
Kocham kafe, codziennie jest tu ktoś kto się nad sobą użala, mówi jakie ma przegrane życie ZAMIAST RUSZYĆ DUPĘ, COŚ Z TYM ZROBIĆ I ZACZĄĆ MYŚLEĆ POZYTYWNIE! :classic_cool:

Gość Vredotaaaaaaaa
Czy ja mam jakąś szanse na normalne życie?

Gość 8454135435
Jak będziesz siedzieć na kafe to jeszcze bardziej się 'stoczysz'. :) Idź gdzieś, zrób coś żeby to zmienić, a nie siedzisz i się użalasz nad sobą. Tyle.

Gość Vredotaaaaaaaa
Ale gdzie mam iść? Tutaj nic nie ma. Jedynie sklep spożywczy, kościół i bar. Do tego wszyscy w moim wieku maja swoje rodziny, życie. Wiekszośc wyjechała do pracy do miasta i nie zamierzaja wracać. Miejscowośc wymiera:(

Gość 8454135435
No to rzeczywiście nic nie ma. :classic_cool: Idź do baru, rozerwij się, poznaj kogoś. Idź do kościoła, pomódl się o lepsze życie. Idź do sklepu, kup sobie gazetę, znajdź pracę. :classic_cool: Jacie, ale ludzie to już w ogóle nie myślą. Wszyscy na łatwiznę idą..

Gość zabija_mnie_ten_upał
też tak mam, do dupy :(

Gość Vredotaaaaaaaa
Łatwo powiedzieć:( A mogłam mieć wszystko:( Pracy w tym regionie nie ma, wszystko zajęte, albo po znajomości:( a ja znajomosci nie mam:( Płakać się chcę:(

ja to już nawet mam depresję ;(

Gość papapappapap
skad jestescie, witam w klubie

ja też z małego miasta, więc nie powiem :O można powiedzieć, że blisko Warszawy, ale niestety nie na tyle, by tu znaleźć w końcu pracę :O bo u mnie tak samo brak perspektyw i brak znajomości ;( normalnie się pociąć ;(

Gość Vredotaaaaaaaa
Ja ze wsi:( Nic tu nie ma dla mnie:( NIC:( ZERO:( Dlaczego mi się nie udało?

Gość Asparija
witaj mam 27 lat i własną firmę, jeśli jesteś odważna i zdecydowana przeprowadź się do Opola a dam Ci pracę w zawodzie? no tak jakie masz wykształcenie, jakie są Twoje zalety i umiejętności. Coś znajdę. Lubię pomagać takim osobom jak Ty, może dlatego że też taki byłem do niedawna? :) głowa do góry

Gość Vredotaaaaaaaa
Dziękuję, ale nie mogę przyjąć:(

Gość papapappapap
w jakim wojewodztwie ta wies

A czemu nie mozesz przyjąć? Chcesz się wyrwać i coś zrobić ze swoim życiem, to musisz się odważyć. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz i zostaniesz na wsi.

Gość Vredotaaaaaaaa
lubelskim

Gość vejda1987
Vredoto, a może rozejrzyj się za pracą w pewnym oddaleniu do domu, nawet za cenę codziennych dojazdów. Wogóle jakie skończyłaś studia? Teraz wszędzie cięzko z pracą, a co dopiero na wsi. Nie poddawaj się, myślę, ze znalezienie pracy bardzo by ci pomogło, nowi znajomi, pieniądze, smodzielność - to dodaje energii do życia.