Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa900

Czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Hej:* czy mogę być w ciąży gdy robiłam to bez zabezpieczenia w dni płodne??? Dodam, że mój chłopak nie spuścił się ale słyszałam, że przed wytryskiem wydostaje się jakiś płyn z plemnikami? Czasami mnie mdli i mam zawroty głowy... Okres powinnam już dostać i nic... Co o tym myślicie? Czekam na opinie. Pozdrawiam.

Gość coraz gorzej z tymi malolatami
tak ciezko skoczyc do apteki po test?????????????????

Gość 8454135435
Kafe to test ciążowy, jasne..:classic_cool: Myślę, że jesteś w ciąży, na 100 %.

kuzwa ja nie wiem ile tego samego zalozyla ja ci odpowiem jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej???????????????????

yhyhyhy pierwszy raz zasmiecasz tu tym gownem a temat POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY nie rob z nas glupkow ja ci w pipe nie zajrze przez kompa zeby ustalic czy jestes w ciazy i nikt inny pomysl ile cholera bylo takich tu juz dennych tematow??????????????????????????

No fakt pisałam drugi raz ale to nie ważne. Po prostu chce wiedzieć cob Wy o tym myślicie... I nie jestem małolatą mam 19 lat...

Gość tez10
:D:D:D:D:D:D

Gość gjyguy
19latka z rozumkiem małolaty, co to za róznica?

Gość 8454135435
Taki z Ciebie dorosły człowiek, a nie wiesz co zrobić? Zamiast po test ciążowy iść to się pytasz na forum. Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi nie można określić czy jesteś w ciąży, to tak nie działa...

Narazie czekam na okres bo powinnam dostać wczoraj... I uważam że narazie nie ma potrzeby robienia testu. Chciałam żebym mi ktoś pomógł a nie krytykował!

Gość 8454135435
I pewnie nie wiesz też, że jak ktoś się stresuje to okres może się przesunąć...? W jaki sposób mamy Ci pomóc? Telepatycznie mamy coś zrobić, żebyś dostała okres? :classic_cool:

Gość gjyguy
jeśli nie życzysz sobie kryrtyki to swoje wyimaginowane problemy zachowaj dla siebie. chciałas pomocy? tzn co? w razie czego urodzić i wychować ci dziecko? a teraz poklepać po główce i poweidzieć: dzieciaczku bedzie wszystko dobrze? byłaś dorosła do zabaw z chłopakiem więc i będziesz dorosła do poniesienia konsekwencji

Gość a jakiej jesteś płci
bo jakoś nie mogę uwierzyć, że dziewczyna może się tak wyrażać :-O "Dodam, że mój chłopak NIE SPUSCIŁ SIĘ, ale słyszałam..." Rynsztokowe słownictwo :-O

Gość laallalalalalalalalalalalla
jeśli to były dni plodne - to jak najbardziej jesteś w ciąży. w tym płynie ejakulacyjnym o którym mówisz jest ich miliony. a jak wiesz (?) wystarczy tylko jeden mały pieprzony plemniczek, żebyś miała dzidziusia. dni płodne ułatwiają mu drogę... także powodzenia w wychowaniu :)

test mozesz zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki. Jesli spoznia Ci sie jeden dzien tzn ze mozesz juz zrobic test. Biegiem do apteki czy rossmanna po test.

doskonale o tym wiem... Mam odpowiedzialnego chłopaka więc myślę że nie będzie problemu jeżeli wpadłam. Poczekam jeszcze na okres. Po tygodniu zrobię test...

boisz sie ze wpadłas, a kochałas sie w dni płodne? dziewczyno:O

taka sytuacja nazywa się chcicą :P ale no cóż. gratuluję odwagi

Gość szanse są małe
ale są. nie mogę zrozumiec, dlaczego dziewczyny uprawiają seks bez zabezpieczenia. przeciez srodki anty są tansze niz wychowanie dziecka

Gość gkukuuku
myslimy ze czas dorosnac tobie